Date companie
 
 
 
 

Afaceristul arab dispărut la Cheia, căutat peste tot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, ambasada, cautari, om, afaceri, disparut, kuweit, arab, cheia, mohamed, albaghli
 

Mobilizare impresionantă de forțe în cazul dispariției misterioase a omului de afaceri kuweitian la Cheia, în județul Prahova! Ambasada Kuweitului la București s-a implicat deja în acțiunea de căutare a lui Mohamed Ta Albaghli. Omul, în vârstă de 79 de ani, parcă a intrat, însă, în pământ, de mai bine de 48 de ore și, cu cât trece timpul, șansele de a-l găsi în viață scad. Pe urmele dispărutului sunt peste 200 de polițiști, jandarmi și voluntari.

VOX ”- Noi am văzut și în centru era plin de jandarmi. Abia am venit, să zic că avem 2 ore. - Că ar fi dispărut cine? - Un arab.”

Mohamed Ta Albaghli, despre care oamenii din Cheia știu că are afaceri cu țiței, vine de ani buni să-și petreacă vacanțele la Cheia, unde deține și o vilă. Localnicii povestesc că bătrânul este un om linistit și că obișnuiește să se plimbe prin stațiune.

VOX ”- Au o casă aici în Cheia și vin în fiecare an. 20-30 de persoane sunt. - Vine de mulți ani? - Da, de mulți ani. Cel puțin eu, de 7-8 ani îl știu!”

Ca să nu fie deranjat de ceilalți membri ai familiei, omul de afaceri obișnuiește să își închirieze o cameră la o pensiune din localitate. De acolo a plecat miercuri la plimbare și nu s-a mai întors.

VOX ”- De cât timp era cazat în pensiunea dumneavoastră? - De pe data de 14. Ei sunt mai mulți aici, sunt familie mare. Au și vilă în Cheia, dar probabil el a vrut să stea în liniște, că sunt și mulți copii acolo.”

Angajata pensiunii care avea grijă de el s-a alarmat când a văzut că s-a lăsat seara și nu se mai întoarce de la plimbare. Ea a alertat imediat autoritățile și a fost organizată o amplă acțiune de căutare. Între timp, oamenii locului fac tot felul de scenariui privind dispariția kuweitianului.

VOX ”Ba s-a dus singur la plimbare, s-a rătăcit prin padure, vreo haită de lupi, mai știu eu, ori e posibil să fi fost și răpit.”

Poliția Română refuză să dea detalii despre acest caz, dar a făcut publice semnalmentele omului de afaceri. La data dispariției, el era îmbrăcat într-un veșmânt tradițional arăbesc, de culoare albă, avea capul descoperit și folosea un baston din lemn de culoare neagră, cu inscripții argintii în limba arabă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Evadatul din Penitenciarul Ploiești, prins de sătenii din Bălțești ( 16 Mai 2020 )

  Evadat din Penitenciarul Ploiești, prins după o lună! Culmea, deținutul a fost capturat de localnici, nu de polițiști. El a fost identificat în timp ce punea la cale un alt jaf. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, evadase...

 • Ordonanța Militară 8, în vigoare ( 10 Aprilie 2020 )

  Noi măsuri luate pe fondul stării de urgență! A fost interzis exportul de cereale, de zahăr și de ulei, conform celei de-a opta ordonanțe militare semnate de ministrul de Interne, Marcel Vela. De asemenea, a fost interzisă...

 • Adina Vălean, aviz pozitiv pentru audiere ( 12 Noiembrie 2019 )

  Adina Vălean are undă verde pentru a fi audiată în comisia de transporturi a Parlamentului European. Ea a primit aviz pozitiv, cu unanimitate de voturi, din partea comisiei juridice a Parlamentului European, după...

 • Căutări disperate în cazul băiețelului de opt ani, dispărut sâmbătă, în județul Constanța ( 4 Noiembrie 2019 )

  O nouă zi de căutări pentru găsirea lui Iulian, băiețelul de doar opt ani, dispărut de trei zile de acasă, din localitatea Pecineaga, județul Constanța! Două echipe de scafandri, ajutate de un autocamion de intervenție cu...

 • Atacurile informatice, motiv de îngrijorare în mediul de afaceri ( 3 Octombrie 2019 )

  Posibilitatea unui atac informatic le dă fiori oamenilor de afaceri, dar și angajaților. Peste jumătate dintre companii au înregistrat cel puțin o breșă de securitate, în ultimii 3 ani. Specialiștii avertizează că angajații sunt veriga slabă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2