Date companie
 
 
 
 

Afaceristul Constantin Bãdescu ar putea fi eliberat din arest, contra unei cauțiuni de zece milioane de lei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, mehedinti, bani, inselaciune, arest, preventiv, spalare, om, afaceri, cautiune, eliberare, badescu, conditionata
 

Omul de afaceri Constantin Bădescu ar putea fi eliberat din arest, contra unei cauțiuni-record de 10 milioane de lei. Asta dacă magistrații Tribunalului Județean Mehedinți încuviințează cererea de eliberare provizorie formulată de avocații omului de afaceri. Pentru ca instanța să ia în considerare cererea de eliberare condiționată, avocații trebuie să achite cauțiunea până luni.

COSMIN SIMA, purtător de cuvânt, Tribunalul Mehedinți "Instanta a stabilit o cauțiune de zece milioane de lei noi. Termenul urmãtor de judecatã este 26 noiembrie 2012."

SORIN CRUDIU, avocat "Este atributul instantei de judecată. Trebuie să ne obișnuim ca în această țarã sã respectãm deciziile instanțelor de judecatã, iar noi ne vom conforma și pânã la termenul stabilit vom aduce garanții așa cum spune textul de lege pentru a acoperi aceastã cauțiune."

Milionarul mehedințean a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, fiind acuzat că ar fi prejudiciat statul român cu 12 miloane de euro. Judecătorii au stabilit o cauțiune de 10 milioane de lei, sumă ce reprezintă de fapt 10 la sută din prejudiciul pe care omul de afaceri l-ar fi adus statului român. Constantin Bădescu este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Mehedinți. El este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, înșelãciune, spãlare de bani, fals în înscrisuri sub semnãturã privatã și evaziune fiscalã. Bădescu poate face recurs în termen de 24 de ore, în cazul în care cererea de eliberare condiționată nu va fi soluționată favorabil, iar magistrații Curții de Apel Craiova se vor pronunța în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2