Date companie
 
 
 
 

Agent de pază, împușcat mortal de un coleg

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, impuscat, baia, mare, firma, valori, gloante, agent de paza
 

Incident grav, la o firmă de transport valori din Baia Mare! Un agent de pază, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat mortal de un coleg, în timpul schimbului de tură. Agentul a vrut să predea pistolul din dotare colegului său, care urma să intre în tură. Acesta nu a verificat dacă arma are toate gloanțele în încărcător și a apăsat pe trăgaci. Glonțul aflat pe țeavă a ajuns în abdomenul tânărului.

VOX "Am auzit ceva pocnitură, dar nu am știut ce, am crezut că bate domnul și, când am văzut poliție, mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva."

Cand și-a dat seama de nenorocire, bărbatul a chemat Salvarea. Agentul rănit a fost dus imediat la spital, unde a fost operat de urgență.

IOAN MARCHIȘ, Poliția Baia Mare "Este vorba de un agent de pază, care se găsea la un punct de lucru al unei societăți comerciale, care transporta valori monetare, iar, la sosirea unui coleg de serviciu pentru predarea armamentului din dotare, cel care era de serviciu a mânuit din greșeală armamentul, provocându-i o plagă împușcată colegului său."

În pofida eforturilor medicilor, tânărul a decedat. Colegul său este cercetat pentru ucidere din culpa. Firma la care lucrau cei doi avea toate avizele pentru a folosi armament, la fel si agenții de transport valori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2