Date companie
 
 
 
 

Agentii de paza ai unui club din Pitesti, arestati dupa ce au batut un tanar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agenti, batut, pitesti, tanar, club, arestati, paza
 

Agentii de pazã ai unui club din Pitesti, care l-au batut pe un tanar, au fost arestati. In urma bataii, barbatul, in varsta de 27 de ani, a avut nevoie de 50 zile de îngrijiri medicale.

DAN MANU, sef serviciu, Medicinã Legalã Arges "Respectiva persoanã a necesitat câteva zeci de zile de îngrijiri medicale, dar cu obligativitatea de a fi reexaminatã dupã epuizarea acestor zile de îngrijiri medicale, în vederea stabilirii, atunci, a unei stãri sechelare post-traumatice si avem în vedere o posbilã infirmitate."

Incidentul s-a produs in data de 5 octombrie, sub privirile mai multor martori, care nu au reactionat în nici un fel. Acum, agentii de pazã batausi, care sunt frati, sunt cercetati în stare de arest preventiv pentru vãtãmare corporalã, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

ANTONIA PRIOTEASA, prim-procuror, Parchetul Pitesti "Cei doi nu se aflau la prima faptã de aceastã naturã, în acelasi dosar se fac cercetãri cu privire la aceleasi infractiuni fatã de o altã parte vãtãmatã, care a necesitat 80 de zile de îngrijiri medicale."

Avocatul celor doi sustine cã tânãrul bãtut a fost agresiv.

ALIN ANTON, avocat "Persoana vãtãmatã a solicitat sã intre în bar, desi era în stare avansatã de ebrietate, agentii de pazã i-au refuzat intrarea, conform fisei postului, având o atitudine necuviincioasã fatã de acestia."

Anchetatorii spun cã si victima ar face parte din lumea interlopã din Câmpulung. Ancheta va stabili, insa, cine este agresor si cine este parte vatamata in acest dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2