Date companie
 
 
 
 

Agenții economici de pe litoral se pregătesc de zor pentru minivacanța de 1 Mai

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, pregatiri, plaje, MAI, curatenie, hotelieri, minivacanta, nisip, administratori
 

Pregătiri febrile pentru minivacanța de 1 Mai, pe litoral! Administratorii plajelor și hotelierii profită de vremea bună, pentru a face ca totul să arate impecabil, la sosirea turiștilor. Se curăță plaja de gunoaie și scoici, se netezește nisipul, se montează șezlongurile și umbreluțele și se amenajează spațiile verzi.

AMBIANȚĂ "Hai, copii! Hai, să punem șezlongurile unde avem de pus! Ne pregătim pentru 1 Mai. Haideți! Începem sezonul estival și să le avem pe toate aranjate!"

VOX "Este interesant și potrivit. Au mai facut asta și-n alți ani."

VOX "Am auzit că aduc nisip din Dunăre și pun aici. Față de anul trecut, da, pare mai curat."

VOX "- Se pregătesc pentru 1 Mai, nu? - Da. Poate se schimbă ceva sau, poate, nu! Ca și șoselele noastre! - Adică? - Când vine vara, le reparăm. Cam la fel e tot timpul, înainte de 1 Mai. Haideți să le reparăm, să facem curățenie de ochii soacrei!"

VOX "Foarte bine, să-ntâmpinăm vara, să vină odată! Eu am lucrat în învățământ și veneam cu copiii și făceam și un pic de activitate ecologică, așa că e foarte frumos. Îmi place, dar să termine cu șantierele odată!"

VOX "Avem trei mii de șezlonguri, dar pentru 1 Mai pregătim doar o mie. Avem șase sectoare de plajă. Va fi foarte frumos! Avem pietrele pregătite, oamenii pe poziție."

Cum plajele vor fi concesionate abia după 23 aprilie, administratorii vor avea la dispoziție doar o săptămână, pentru a-și amenaja minibarurile și discotecile în aer liber.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2