Date companie
 
 
 
 

Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, transport, litoral, oferte, cazare, pachete, agentii
 

Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism sunt și ele gata să vină în ajutorul turiștilor cu oferte care mai de care mai avantajoase.

SIMONA MONOSZES, director, agenție de turism "Litoralul românesc a fost și rămâne printre preferatele clienților noștri. Ofertele sunt foarte atractive, de la 250 de lei de persoană pentru șase zile de cazare și urcă în funcție de hotel, de gradul de confort, de serviciile incluse."

Alții, însă, preferă destinațiile mai exotice, unde au șansa să se plimbe cu cămila, cu atv-urile prin deșert, să viziteze obiective turistice străvechi sau chiar să înoate alături de delfini.

SIMONA MONOSZES, director, agenție de turism "Cei care merg către litoralul extern sau nu numai litoral, se îndreaptă către Grecia, anul acesta, Turcia, bineînțeles, Egiptul este la mare căutare, Spania, Croația."

Pe lângă transport, cazare și masă, pachetele oferite de agențiile de turism includ, anul acesta, și efectuarea testelor de tip PCR sau antigen, necesare pentru a putea călători în străinătate. Cei care preferă să se bucure, însă, de plaiurile mioritice, au la dispoziție numeroase oferte din care pot alege.

SIMONA MONOSZES, director, agenție de turism "Anul acesta o să avem o ofertă mai detaliată pentru taberele de copii și adolescenți, în Stâna de Vale. O să avem tabere de aventură, de leadership și multisport, pentru copii între 6 și 18 ani."

Cei care aleg să opteze pentru o tabără în stațiunea montană Stâna de Vale din județul Bihor vor avea parte, timp de șase zile, de drumeții în natură, tir cu arcul, distracție în Parcul de Aventură Happy Land și multe alte experiențe de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

  Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale ( 21 Februarie 2021 )

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni sunt înregistrate valuri de accidente, la Stâna de Vale, în județul Bihor, condițiile de pe pârtii permit desfășurarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă. Mai mult, dacă, în alte zone...

 • Decizia limitării gratuităților studenților la tren, aspru criticată ( 9 Februarie 2021 )

  Decizia autorităților de a limita dreptul studenților la călătoria gratuită cu trenul, aspru criticată! Liga Studenților din Iași susține că măsura luată de către Guvern pentru scăderea deficitului bugetar este scandaloasă și solicită Executivului consultări cu reprezentanții studenților. Aceștia subliniază că nu subvențiile pentru transportul studenților sunt cea mai mare problemă din bugetul țării, ci birocrația, managementul defectuos al finanțelor publice, supradimensionarea unor instituții bugetofage, intervenționismul, corupția sau pensiile speciale care nu țin cont de principiul contributivității.

 • Siguranță, sport, distracție și relaxare, în stațiunea Stâna de Vale ( 7 Februarie 2021 )

  Dacă în alte stațiuni accidentele pe pârtie se țin lanț, la Stâna de Vale, în județul Bihor, nu a fost înregistrat niciun incident. Stratul gros de zăpadă, temperaturile potrivite pentru această perioadă a anului...

 • Cauzele răspândirii comunitare a coronavirusului ( 9 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se întrevăd principalele medii de transmitere a coronavirusului. În condițiile creșterii îngrijorătoare, de la o zi la alta, a numărului de infectrări, specialiștii din Sănătate au ajuns la concluzia...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2