Date companie
 
 
 
 

Aglomerație în vãmile din vestul țãrii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, strainatate, vami, aglomeratie, romani, bors, blocaje
 

Aglomerație în vămile din vestul țării, semn că românii care muncesc în străinătate, se întorc acasă! În vama Broș, din județul Bihor, cozile de mașini depãșeau cinci kilometri. Pentru a evita blocajele, autoritățile au mai deschis o bandã de acces în vamã.

VOX "-În concediu? -În concediu, da. -De unde veniți? -Din Italia, de la Roma. -De când nu ați mai fost în România? -De vara trecutã. -Când vã întoarceți? -Peste douã sãptãmâni."

VOX "-De mult așteptați momentul ãsta? -Din septembrie anul trecut."

VOX "-De când nu ați mai fost acasã? -De anul trecut."

Ca sa faca fata solicitarilor, autoritatile au suplimentat pesonalul in toate punctele de trecere a frontierei, pentru a se evita un timp de asteptare foarte mare.

DAN LAZAR, purtator de cuvant, I.J.P.F. Bihor "S-a suplimentat personalul care desfãșoarã activitatea la controlul documentelor. A crescut numãrul arterelor subordonate inspectoratului."

Polițiștii de frontierã spun cã traficul în Vama Borș aproape s-a dublat. Dacã în Bihor, într-o lunã obișnuitã treceau aproximativ 5.000 de mașini pe zi, în ultimele 24 de ore au trecut peste 7.500.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Turiștii de toate vârstele au luat cu asalt stațiunea Stâna de Vale ( 8 August 2020 )

  Mulțime de turiști, de toate vârstele, în stațiunea montană Stâna de Vale din județul Bihor! Dornici să uite de pandemia de coronavirus, de aer curat de munte și de distracție, relaxare și aventuri, turiștii au ales...

 • Stâna de Vale, locul vacanței perfecte ( 7 August 2020 )

  Distracție, relaxare, mișcare în aer liber și aventuri, în stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor! Turiștii au luat cu asalt frumoasa stațiune din Masivul Vlădeasa. Copii, tineri ori vârstnici, sunt atrași ca un magnet...

 • USR PLUS pentru Bihor ( 18 Iulie 2020 )

  Suflu nou pentru pentru județul Bihor! Parcul Cetății Oradea a găzduit evenimentul de lansare a candidaților Alianței USR PLUS, la care a participat și președintele PLUS, Dacian Cioloș. El a afirmat că partidul "vine cu profesioniști care pot reclădi România așa cum ne-o dorim." În ceea ce privește candidații, Dacian Ciloș a afirmat că sunt adevărați profesioniști în domeniul în care activează și că sunt deciși să se implice activ în comunitățile în care trăiesc. În ceea ce privește Oradea, fostul premier a spus că este un "oraș european, conectat, cu viziune și care știe să lucreze pentru comunitate".

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, la Stâna de Vale ( 16 Iulie 2020 )

  Aer curat, sporturi în aer liber și distracții pentru toate vârstele, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Situată la o altitudine de peste 1.100 de metri, în Masivul Vlădeasa, stațiunea este locul ideal pentru...

 • „Obiecte și voci”, noul volum al marelui scriitor Alexandru Sfârlea ( 12 Iulie 2020 )

  „Obiecte și voci”, volumul de poezii recent publicat de valorosul scriitor contemporan Alexandru Sfârlea, nu a avut parte de o lansare de carte, din cauza pandemiei de coronavirus, dar odată publicat, a ajuns în librării.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2