Date companie
 
 
 
 

Aglomerație în vãmile din vestul țãrii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, strainatate, vami, aglomeratie, romani, bors, blocaje
 

Aglomerație în vămile din vestul țării, semn că românii care muncesc în străinătate, se întorc acasă! În vama Broș, din județul Bihor, cozile de mașini depãșeau cinci kilometri. Pentru a evita blocajele, autoritățile au mai deschis o bandã de acces în vamã.

VOX "-În concediu? -În concediu, da. -De unde veniți? -Din Italia, de la Roma. -De când nu ați mai fost în România? -De vara trecutã. -Când vã întoarceți? -Peste douã sãptãmâni."

VOX "-De mult așteptați momentul ãsta? -Din septembrie anul trecut."

VOX "-De când nu ați mai fost acasã? -De anul trecut."

Ca sa faca fata solicitarilor, autoritatile au suplimentat pesonalul in toate punctele de trecere a frontierei, pentru a se evita un timp de asteptare foarte mare.

DAN LAZAR, purtator de cuvant, I.J.P.F. Bihor "S-a suplimentat personalul care desfãșoarã activitatea la controlul documentelor. A crescut numãrul arterelor subordonate inspectoratului."

Polițiștii de frontierã spun cã traficul în Vama Borș aproape s-a dublat. Dacã în Bihor, într-o lunã obișnuitã treceau aproximativ 5.000 de mașini pe zi, în ultimele 24 de ore au trecut peste 7.500.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2