Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la ghișeele APIA din Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, aglomeratie, cozi la ghisee, APIA, Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura, crescatori de animale, subventii pentru lapte
 

Aglomeratie la ghișeele Agenției de Plăți pentru Intervenție în Agricultură din Suceava. Sute de crescători de animale stau zilnic la rând pentru a depune actele necesare încasării subventței pentru lapte.

AMBIANTÃ: "Dar nu munceste nimeni! Nimeni! Un birou lucreazã si 200 stau degeaba!"
AMBIANȚĂ (oamenii se ceartã la rând)

VOX: "Trebuia organizatã pe comune, sã vinã unul sau doi din comunã, nu sã vinã trei sau patru mii de oameni aici, sã se calce în picioare cu bãtrâni, cu invalizi, cu totul!"

VOX: "-Astãzi o sã stati toatã ziua aici? -Probabil toatã ziua! N-avem ce face! Pentru câtiva bãnuti! E greu! Laptele e foarte ieftin!"

VOX: "Ei au bãgat toatã lumea asta la judet. -Credeti cã reusiti astãzi? -Sunt aproape 200 de persoane. Cum sã reusesc? Am venit si vineri si n-am rezolvat nici vineri aici!"

ANGELA COROLEUCA - director APIA Suceava: "Am chemat din concediul de odihnã personalul care era plecat. Aproape tot personalul din agenþie este canalizat pe aceastã activitate, inclusiv colegii de la inspecþii, de la controale pe teren!"

Tãranii trebuie sã meargã cu noaptea în cap la sediul APIA, pentru cã sunt nevoiti sã stea la două cozi: una la un ghișeu de la care iau adeverințele pentru cota de lapte de anul trecut, alta- la care îsi depun dosarele. Până pe 21 ianuarie, cinci mii de agricultori suceveni trebuie să-si depunã dosarele pentru subventii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Doi bărbați, cercetați penal pentru cruzime față de un cal ( 17 Iunie 2020 )

  Un tată și fiul său din Dumbrăveni, județul Suceava, vor fi cercetați sub control judiciar pentru maltratarea unui cal.

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Un sucevean bănuit de furturi de mașini, extrădat în Luxemburg ( 9 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 37 de ani din Suceava a fost arestat la cererea autorităților din Luxemburg, care îl acuză de 19 furturi de autoturisme de teren. Bărbatul, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, este suspectat...

 • Aglomerație de coșmar, la Vama Nădlac și în alte vămi ( 17 Mai 2020 )

  O nouă zi cu aglomerație infernală, în vămile românești! Anchetele epidemiologice au dus la formarea unor cozi uriașe de mașini și au mărit mult timpul de așteptare, șoferii fiind nevoiți să stea și 8 ore, pentru a trece...

 • Municipiul Suceava și alte 8 comune limitrofe, în carantină totală ( 31 Martie 2020 )

  Municipiul Suceava, împreună cu alte opt comune învecinate, intră în carantină totală! Anunțul a venit, târziu în noapte, din partea autorităților, prin intermediul unei declarații de presă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2