Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la ghișeele APIA din Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, aglomeratie, cozi la ghisee, APIA, Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura, crescatori de animale, subventii pentru lapte
 

Aglomeratie la ghișeele Agenției de Plăți pentru Intervenție în Agricultură din Suceava. Sute de crescători de animale stau zilnic la rând pentru a depune actele necesare încasării subventței pentru lapte.

AMBIANTÃ: "Dar nu munceste nimeni! Nimeni! Un birou lucreazã si 200 stau degeaba!"
AMBIANȚĂ (oamenii se ceartã la rând)

VOX: "Trebuia organizatã pe comune, sã vinã unul sau doi din comunã, nu sã vinã trei sau patru mii de oameni aici, sã se calce în picioare cu bãtrâni, cu invalizi, cu totul!"

VOX: "-Astãzi o sã stati toatã ziua aici? -Probabil toatã ziua! N-avem ce face! Pentru câtiva bãnuti! E greu! Laptele e foarte ieftin!"

VOX: "Ei au bãgat toatã lumea asta la judet. -Credeti cã reusiti astãzi? -Sunt aproape 200 de persoane. Cum sã reusesc? Am venit si vineri si n-am rezolvat nici vineri aici!"

ANGELA COROLEUCA - director APIA Suceava: "Am chemat din concediul de odihnã personalul care era plecat. Aproape tot personalul din agenþie este canalizat pe aceastã activitate, inclusiv colegii de la inspecþii, de la controale pe teren!"

Tãranii trebuie sã meargã cu noaptea în cap la sediul APIA, pentru cã sunt nevoiti sã stea la două cozi: una la un ghișeu de la care iau adeverințele pentru cota de lapte de anul trecut, alta- la care îsi depun dosarele. Până pe 21 ianuarie, cinci mii de agricultori suceveni trebuie să-si depunã dosarele pentru subventii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2