Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la Secția de Pediatrie a spitalului din Slobozia, după Craciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, medici, slobozia, copii, febra, viroze, pediatrie, indigestii
 

Zeci de copii au ajuns la spital dupã Crãciun, în Slobozia! La secția de Pediatrie a Spitalului de Urgențã din Slobozia zilnic ajung peste 40 de micuți. Medicii spun cã în ultimele zile se confruntã cu un adevãrat val de viroze și indigestii, cauzate de variațiile de temperaturã, dar și de mâncarea consumatã fãrã mãsurã de sãrbãtori.

AMBIANȚA "Respirã adânc! Încã o datã! Încã o datã!"

VOX "A fãcut o formã urâtã de roșu în gât. Mult puroi, amigdalite, care vãd cã cedeazã foarte greu la tratament. Suntem din ziua de Crãciun aici."

VOX "A respirat foarte greu. Noi zicem cã e rãcit la plãmini, cã a fãcut o pneumonie. Dintr-o datã, noaptea l-a luat! Dimineațã am venit încoa, cât s-a putut de repede."

VOX "Copiii au abuzat de anumite alimente, de dulciuri și au venit foarte mulți cu indigestii, vãrsături, dureri abdominale, febrã, unii dintre ei cu alergii."

VOX "Avem val de internãri, mainifestãri mai urâte ale febrei, a durerii în gât, al vãrsãturilor. Copiii mai mânãncã și ei de toate, din ce se gãsesește."

Medicii îi sfãtuiesc pe pãrinți sã îi îmbrace pe cei mici adecvat cu vremea de afarã, să păstreze o temperatură adecvată în casă - nici prea frig, nici prea cald - și sã le asigure o dieta care să includă legume și fructe proaspete.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2