Date companie
 
 
 
 

Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, bataie, control, valcea, adolescent, siguranta, jiu, fenomen, judiciar, bullyng, scoalara
 

Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată cu telefonul mobil, iar imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare. Polițiștii din Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut filmulețul, i-au identificat pe cei trei bătăuși, iar, miercuri, i-au reținut și i-au dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Potrivit anchetatorilor, băiatul bătut are 14 ani, este din Bălcești, județul Vâlcea, dar locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești. Adolescentul ar fi fost agresat din cauză că i-ar fi vorbit urât unei fete"Știi imnul României? Cântă-l!", îi comandă victimei unul dintre agresori, care, apoi, începe să-l lovească.

ALEXANDRA VLAD, reporter „Cazul vine după ce, recent, o copilă de 13 ani a fost bătută de alte fete. Potrivit datelor centralizate de Organizația Salvați Copiii, România se plasează pe locul trei la nivel european în privința fenomenului de bullying. Aproape 400.000 de elevi sunt amenințați cu bătaia, în școli, iar circa 220.000 sunt bătuți în mod repetat de colegi.”

Pentru a combate infracționalitatea la nivelul școlilor, în special bullying-ul, în 8 septembrie a fost înființată, prin ordin de ministru, Poliția Siguranța Școlară, la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat că din această structură vor face parte 270 de polițiști. Structura va folosi polițisti de ordine publică și antidrog, agenți rutieri și locali, jandarmi și psihologi.


Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șefii Poliției Române au explicat de ce s-au întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu ( 27 August 2020 )

  „Nu negociem siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii!” a declarat, astăzi, secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Despescu, în urma controverselor privind întâlnirea unor șefi din Poliție cu interlopii din clanul Duduianu.

 • Polița RCA, acceptată și pe format digital ( 27 August 2020 )

  Adio amenzi pentru lipsa RCA, în original, pe suport de hârtie.Începând de săptămâna viitoare șoferii vor putea prezenta politiștilor, la un eventual control în trafic, "polița de asigurare RCA pe suport hârtie...

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Fostul procuror Mircea Negulescu, sub control judiciar ( 17 Iulie 2020 )

  Fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de „Portocală” a fost plasat sub control judiciar, după ce a stat 24 de ore în arest! Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins propunerea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2