Date companie
 
 
 
 

Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspendare, piata, inchisoare, daune, munca, agresori, femeia, jandarm, victoriei, augustr
 

Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

COSMINA STOIAN, reporter „Cei șapte agresori ai tinerei jandarm au primit pedepse cuprinse între 1 an și 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj. Doi dintre ei, care au furat arma tinerei au fost condamnați și pentru uz de armă fără drept. Totodată, cei șapte agresori trebuie să achite daune de 10.000 de euro victimei lor.”

Instanța a mai dispus ca inculpații să presteze muncă în folosul comunității. Bărbații nu mai au voie să participe, timp de cinci ani la proteste și la adunări publice sociale, culturale sau sportive. Femeia ce făcea parte din forțele de ordine ale Jandarmeriei a fost prinsă în mulțime alături de un alt coleg jandarm și a fost lovită de mai mulți bărbați pe 10 august 2018. Alți protestatari au intervenit, însă, și au făcut scut, pentru a-i apăra.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2