Date companie
 
 
 
 

"Aici sunt banii dumneavoastră", în Sectorul 6

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, sector, pancarte, banii, iuliu, maniu
 

Protest inedit al mai multor locuitori ai sectorului 6 din Capitală! Ei au amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, din doi în doi metri, pancarte pe care scrie "Aici sunt banii dumneavoastră". Oamenii sunt revoltați de modul în care administrația Sectorului 6 a înțeles să reamenajeze scuarul din zona Lujerului, scoțând din rădăcini arborii înfloriți și distrugând tot spațiul verde, pentru a adăuga un nou rând de borduri.

VOX "Este o sfidare la adresa noastra, a locuitorilor sectorului 6. În loc să intervină pe străzile secundare dintre blocuri, vin aici cu al doilea rand de borduri."

VOX "Își bat joc! Străzile arată cum arată, dar ei nu se mai satură să fure banul public."

Distrugerea scuarului de pe bulevardul Iuliu Maniu a fost mediatizată de postul nostru de televiziune și a stârnit reacții de indignare printre bucureșteni. Redacția de Știri a postului Național TV a adresat și o solicitare către primarul Sectorul 6, Gabriel Mutu, pentru explicații cu privire la proiectul de reamenajare peisagistică a zonei. În răspunsul la solicitare se specifică faptul că proiectul vizează schimbarea imaginea bulevardului Iuliu Maniu. Primarul a dat asigurări că sunt planificate noi plantări, iar plantele smulse sunt transplantarea în alte zone din Sectorul 6, cu mai puțin spațiu verde. ”Ridicarea bordurilor de demarcație este necesară pentru a bloca traversarea neregulamentară a pietonilor sau parcarea neregulamentara a autovehiculelor”, se mai spune în comunicat. Ar fi interesant de știut și cât costă toate aceste operațiuni și dacă problemele din sector, cum ar fi gropile de pe străzi, gunoaiele, lipsa locurilor de parcare ori piețele aflate într-o veșnică reamenajare au fost rezolvate.


"Aici sunt banii dumneavoastră", în Sectorul 6

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest în Parcul Circului ( 11 Mai 2019 )

  Protest în Parcul Circului! Peste 200 de oameni au protestat pașnic, sâmbătă, în Parcul Circului din Capitală pentru a atrage atenția asupra stării în care se află lacul din interiorul acestuia și a pericolului la care este expusă flora și fauna din pricina nivelului tot mai scăzut al apei.

 • Revoltă în Sectorul 3, din cauza distrugerii Parcului ”Constantin Brâncuși” ( 21 Aprilie 2019 )

  Revoltă în Sectorul 3 din București! Locuitorii protestează față de distrugerea Parcului ”Constantin Brâncuși”. Retrocedat în urmă cu mai bine de 10 ani, proprietarii au trecut, acum la acțiune. Bucureștenii din zonă spun că...

 • Piața Victoriei, blocată de protestul taximetriștilor ( 17 Aprilie 2019 )

  Piața Victoriei din Capitală a fost blocată din nou de taximetriști, nemulțumiți de concurența pe care le-o fac firmele de ridesharing. Este a patra oară când taximetriștii protestează, de la începutul anului.

 • Protestul polițiștilor de frontieră, în București ( 10 Aprilie 2019 )

  Protest al polițiștilor de frontieră, în București! Zeci de polițiști și-au strigat nemulțumirile în fața sediului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Ei cer condiții mai bune de muncă și plata sporurilor și a orelor suplimentare.

 • Scuarul de pe bulevardul ”Iuliu Maniu” din București, distrus din motive de ”reamenajare peisagistică” ( 28 Martie 2019 )

  Imagini de coșmar, pe una dintre cele mai importante artere ale Capitalei. Bulevardul Iuliu Maniu s-a transformat în șantier, după ce mai mulți muncitori de la ADP Sector 6 au scos cu tot cu rădăcini din pământ.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2