Date companie
 
 
 
 

Ajutor pentru copiii orfani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, Mos Craciun, orfani
 

Moș Crăciun este așteptat de copii și anul acesta, chiar dacă pandemia a restricționat sever călătoriile la distanțe mari. 100 de copii de la un așezământ din Rucăr-Bran i-au scris deja Moșului, pentru a-i transmite ce își doresc să găsească sub brad, de sărbătoarea Nașterii Domnului. Din fericire, în pofida dificultăților, Moș Crăciun va porni la drum și de data aceasta, cu ajutorul mesagerilor săi: mai mulți antreprenori din Sectorul 2 al Capitalei.

NICUȚA ENACHE, organizator campanie

"Toate scrisorile sunt emoționante, orice copil este special in felul lui. Am citit mai devreme scrisorile care pe mine m-au emoționat. Vreau să vă citesc și vouă o scrisoare, ca să vedeti ce își doresc copilașii noștri. Avem scrisoarea lui Ionuț, care are 12 ani: "Dragă moș Crăciun, să îmi aduci de Crăciun o pereche de adidași mărimea 36. Atât îmi doresc! Am fost un copil cuminte. Mulțumesc!"

Într-o lume tensionată, în vremuri de criză sanitară și economică, micuții au nevoie să știe că magia există, au nevoie să simtă un strop de bucurie și să păstreze speranța într-o lume mai bună. Mesagerii lui Moș Crăciun speră că și alții li se vor alătura în demersul lor de a face o surpriză frumoasă de sărbători copiilor mai puțin favorizați de soartă.

NICUȚA ENACHE, organizator campanie

"Pentru voi toți cei de acasă care doriți să le faceți o bucurie copiilor, orice aveți să le faceți cadou, fie haine, fie dulciuri, orice vreți, le împachetați frumos și le aduceți la noi la restaurant, pe data de 23 mergem la Rucăr si le facem o bucurie impreună. "

Darurile pentru cei mici pot fi aduse la adresa strada Bocșa numărul 4, Sector 2, București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, la final ( 6 Februarie 2021 )

  Tabăra de schi din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, s-a încheiat, dar nu oricum, ci cu o competiție la care au participat toți micii schiori. Desfășurată în perioada 1-5 februarie, „Happyland Ski Camp Stâna...

 • Toți copiii Centrului Național Media, pe lista lui Moș Crăciun ( 21 Decembrie 2020 )

  A fost odată un Moș bun cu barbă, care îi vizita pe copiii cuminți, chiar la Național TV. Pentru că știa că au avut note bune la școală și au ascultat de părinți și de bunici, Moș Crăciun venea cu desaga plină de cadouri...

 • Studiu privind necesarul de venit al unei familii cu doi copii din România, pentru un trai decent ( 18 Noiembrie 2020 )

  O familie cu doi copii din România are nevoie de peste 7.000 de lei lunar, pentru un trai decent, arată un studiu realizat de Fundația Friedrich Ebert Stiftung. Potrivit studiului, valoarea coșului minim de consum...

 • Copiii cu boli cronice, vulnerabili în fața SARS CoV-2 ( 10 Noiembrie 2020 )

  Deși copiii fac în general forme ușoare de COVID 19, există categorii vulnerabile care sunt mai sensibile la noul coronavirus, spun specialiștii. Este vorba de copii supraponderali sau cu afecțiuni cronice.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2