Date companie
 
 
 
 

Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, litoral, National FM
 

Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

AMBIANȚĂ

Turiștii prezenți la eveniment au cântat, au dansat și au trăit momente romantice alături de persoane dragi, pe acordurile melodiilor interpretate de Nico sau Trupa Zero.

AMBIANȚĂ

Artiștii care au încins atmosfera noaptea trecută în Mamaia s-au simțit excelent în compania publicului călduros, dar și a echipei radioului Național FM.


ADRIAN și DIANA ENACHE

"Felicitări pentru ce ați făcut aici în această seară, sunteți cred că pe primele locuri, dacă nu chiar pe primul loc în topul evenimentelor la care am fost vara asta pe litoral, foarte frumos, locație, scenă, oameni, sunetul foarte bun."

NICO, artist

"A ieșit un spectacol de nota 10 și ți-aș recomanda să mai faci spectacole de genul asta pentru că lumea e foarte încântată, e iubitoare, e dornică să ne audă și e un lucru foarte tare."


TRUPA ZERO

"A fost absolut superb, ne-a plăcut foarte mult. Nouă întotdeauna ne place când mergem la orice eveniment Național FM."


ȘTEFAN STAN, artist

"Extraordinară, minunată, eu m-am simțit foarte bine publicul, ce să mai spun, în delir. Național FM, îți doresc multă sănătate și îți doresc să faci multe astfel de evenimente."

Distracția și voia bună continuă și în această seară. Pe scenă vor urca, rând pe rând, trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Tavi Clonda, dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Dan Helciug, invitat la Național FM ( 26 Februarie 2020 )

  Dan Helciug, invitat, astăzi, la ”România Vorbește”, pe Național FM! Solistul trupei ” Spitalul de Urgență”, vechi prieten al omului de radio Denis Ciulinaru a dezvăluit că scrie versuri pe care le va publica în curând, dar...

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • Joia de ieșeală, cu Național FM ( 29 Noiembrie 2019 )

  Joia de ieșeală, party cu Național FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Național FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM. Invitați să se ocupe de buna dispoziție au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă și Diana Enache.

 • Chiștoacele de țigări, strânse de matinalii de la Național FM ( 17 Octombrie 2019 )

  Realizatorii emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă dau o mână de ajutor pentru a păstra un mediu înconjurător curat. Matinalii au ales zona Cotroceni și au strans chiștoacele de țigări aruncate pe spațiul verde și pe străzi.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2