Date companie
 
 
 
 

Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, litoral, National FM
 

Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

AMBIANȚĂ

Turiștii prezenți la eveniment au cântat, au dansat și au trăit momente romantice alături de persoane dragi, pe acordurile melodiilor interpretate de Nico sau Trupa Zero.

AMBIANȚĂ

Artiștii care au încins atmosfera noaptea trecută în Mamaia s-au simțit excelent în compania publicului călduros, dar și a echipei radioului Național FM.


ADRIAN și DIANA ENACHE

"Felicitări pentru ce ați făcut aici în această seară, sunteți cred că pe primele locuri, dacă nu chiar pe primul loc în topul evenimentelor la care am fost vara asta pe litoral, foarte frumos, locație, scenă, oameni, sunetul foarte bun."

NICO, artist

"A ieșit un spectacol de nota 10 și ți-aș recomanda să mai faci spectacole de genul asta pentru că lumea e foarte încântată, e iubitoare, e dornică să ne audă și e un lucru foarte tare."


TRUPA ZERO

"A fost absolut superb, ne-a plăcut foarte mult. Nouă întotdeauna ne place când mergem la orice eveniment Național FM."


ȘTEFAN STAN, artist

"Extraordinară, minunată, eu m-am simțit foarte bine publicul, ce să mai spun, în delir. Național FM, îți doresc multă sănătate și îți doresc să faci multe astfel de evenimente."

Distracția și voia bună continuă și în această seară. Pe scenă vor urca, rând pe rând, trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Tavi Clonda, dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • „Nostalgia Electrecord”, sâmbătă, de la 17:15, la Național 24 PLUS ( 8 Ianuarie 2021 )

  Voci de aur și melodii nemuritoare, adunate în „Nostalgia Electrecord”, o emisiune de colecție, difuzată, sâmbătă, de la 17:15 pe Național24 PLUS! Gazda emisiunii este celebra interpretă de muzică populară, Valeria Arnăutu.

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • Băieții de la Alb Negru și Roxen, invitați speciali la Matinal Efervescent ( 23 Iulie 2020 )

  Mare distracție și în această dimineață la Matinal Efervescent! Realizatorii Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, i-au avut ca invitați pe băieții de la Alb Negru, care, pe lângă energia debordantă de care au dat dovadă au cântat noua lor piesă, „Vremuri noi”, dar ne-au spus și un secret.

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2