Date companie
 
 
 
 

Alegeri locale parțiale, în 23 de județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, primar, locale, bragadiru, partiale
 

Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care au fost organizate alegeri parțiale sunt Bragadiru din județul Ilfov, Șimleu Silvaniei din Sălaj, Vicovul de Sus din județul Suceava, Târgu Bujor din Galați, Bocșa din județul Caraș-Severin și Filiași din Dolj. Majoritatea candidaților la fotoliul de primar au ieșit la vot în prima parte a zilei. Între ei, și candidatul la Primăria Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

GABRIEL LUPULESCU, candidat „Am votat pentru schimbarea în bine a orașului, pentru modernizarea orașului.”

La funcția de primar al orașului Bragadiru candidează șase persoane, printre care Costin Ioniță și Teodora Desagă. Cu toții, s-au prezentat la urne în cursul zilei și fiecare a votat conform convingerilor și scopului pentru care s-au lansat în cursa electorală. Localnicii au mers la urne cu speranța că vor alege un edil bun pentru orașul lor.

VOX  „- Pentru ce ați votat? - Pentru un Bragadiru mai bun și mai curat.”

VOX „Bragadiru să fie mai frumos decât până acum și să fie mai multe investiții în zona nouă a orașului, iar nivelul de trai al locuitorilor să crească.”

Alegătorii își pot exercita dreptul de vot în localitatea de domiciliu sau de reședință, în baza unui act de identitate valabil. Se poate vota și cu un act de identitate românesc care a expirat în perioada 1 martie 2020 - 27 iunie 2021. Cetățenii UE înscriși în lista electorală complementară pot vota pe baza oricărui document valabil care le atestă identitatea. Pentru a intra în secția de votare, alegătorii trebuie să poarte mască de protecție și să respecte distanța socială.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Un primar din județul Ilfov, suspectat că a violat o fată de 12 ani ( 11 Iunie 2021 )

  Edil reținut pentru viol! Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi violat o minoră, acum trei ani. În același dosar au fost reținute...

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Edilul Sectorului 6 susține că „a fost luat la mișto” de un polițist de la Rutieră, atunci când a făcut o sesizare ( 3 Mai 2021 )

  Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că va face o plângere administrativă la Poliție, pe motiv că „a fost luat la mișto” de către un polițist! Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul a relatat...

 • Lacul Fundeni, groapă de gunoi ( 13 Aprilie 2021 )

  Zona Lacului Fundeni, devenită groapa de gunoi a Bucureștiului, este programată pentru curățare. Administrația Sectorului 2 a pus la cale demararea acțiunii de neutralizare a gunoaielor din zona...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2