Date companie
 
 
 
 

”Alerg pentru o cauză”, la a VII-a ediție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, Beius, burse, donatii, cauza, alerg, sime, maratonisti
 

A VII-a ediție, a evenimentului „Alerg pentru o cauză”, s-a încheiat! Startul participanților a fost dat sâmbătă, la ora 9, în Parcul Botanic din Timișoara. Sportivii au ajuns la finish duminică, în fața Colegiului Național „Samuil Vulcan” din Beiuș. Pe ultimii cinci kilometri s-au alăturat maratoniștilor și numeroși localnici. La finish, sportivul din Beiuș, Remus Sime, a fost întâmpinat cu urale de localnici. Inițiatorul proiectului „Alerg pentru o cauză”, Remus Sime speră să colecteze sume consistente în urma ediției din acest an, care vor fi direcționate către susținerea financiară a elevilor cu rezultate bune la învățătură.

REMUS SIME, inițiatorul proiectului ”Alerg pentru o cauză” ”Traseul a fost Timișoara-Lipova-Beiuș. Au fost 100 de alergători la această ediție. Pana acum sunt strânși 14.000 de lei, cine mai dorește să doneze , sunt bineveniți. La anul vrem sa căutam mai mulți donatori.”

ADRIAN CIORNA, președintele Asociației ”Bunul Samaritean” ”Ne-am propus să adunăm 20 de burse, suma totală este de 27.000 RON. Ne dorim să acoperim nevoia din Colegiul Național Vulcan, dar vom merge și spre celelalte licee.”

Printre localnicii care l-au întâmpinat cu urale pe Remus Sime, la Beiuș, se afla și mama sa, Mihaela Ilieș, directoarea colegiului din localitate.

MIHAELA ILIEȘ, director, Colegiului Național „Samuil Vulcan” ”Este o onoare pentru noi ca un fost absolvent al liceului aleargă kilometrii pentru a aduna sume de bani în vederea acordării de burse. Bursa se acordă elevilor pentru medii deosebite la învățătură dar au o situație materială mai precară.”

LAUREANȚIU MĂDĂLIN ARDELEAN, fost bursier ”Este a doua oară când particip la acest act caritabil și mă bucur că mă aflu aici. Sunt bursier în doi ani consecutiv. Când am luat bursa am fost motivat să continui sa îmi dezvolt abilitățile de învătare si performanță. Acum am venit să alerg, să ajut alți elevi sa fie motivați și să creadă în visurile pe care le au.”

La fel ca anul trecut, Asociația „Bunul Samaritean” a acordat diplome de merit alegătorilor voluntari și celor implicați în colectarea de fonduri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Școala Gimnazială ”Herăstrău”, la ceas aniversar ( 5 Decembrie 2018 )

  Școala Gimnazială 12 , cunoscută ca Școala ”Herăstrău” din București, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din București, a împlinit 130 de ani de activitate. Profesorii, elevii și părinții acestora au sărbătorit împreună, la Palatul...

 • Legea împotriva bullying-ului a fost adoptată de Senat ( 4 Decembrie 2018 )

  Elevii din România vor fi protejați prin lege în fața violenței psihologice, sau "bullying", cum mai este cunoscut acest fenomen. O inițiativa legislativă care definește, previne și interzice violența psihologică-bullying-ul, a fost votată de Senat, în completare la Legea educației naționale.

 • Un grup de elevi din județul Olt, fără cazare asigurată la Alba Iulia ( 2 Decembrie 2018 )

  22 de copii din Dăneasa, din județul Olt, însoțiți de un profesor, în impas, la Alba Iulia! Elevii, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, însoțiți de un profesor, au mers la manifestările organizate de 1 Decembrie, fără a avea cazare asigurată...

 • Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București au sărbătorit Centenarul în avans ( 30 Noiembrie 2018 )

  Elevii școlii gimnaziale 59 din capitală au sărbătorit în avans ziua națională a României. Îmbrăcați în costume populare românești, copiii au participat la un concurs de desen, au cântat și au dansat.

 • Bătaie între părinții unor copii, în incinta U.P.U Buzău ( 19 Octombrie 2018 )

  Scandal în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău! Unitatea a fost evacuată, aseară, după ce membrii a două familii s-au luat la bătaie în incintă. Era continuarea unui conflict izbucnit cu câteva ore...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 12 Dec. 2018

1 EUR = 4.6605 RON
0.0077
1 USD = 4.1120 RON
0.0247
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2