Date companie
 
 
 
 

Alertă în Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei parașute căzută din cer

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, politisti, Severin, sri, turnu, drobeta, parasuta, pirotehnica
 

Un obiect suspect a pus pe jar autoritățile din Drobeta Turnu Severin. Și localnicii au tras o sperietură zdravănă după ce acesta s-a lovit de acoperișul unei biserici și s-a prăbușit. În doar câteva minute, zona a fost împânzită de zeci de polițiști și jandarmi. A fost alertată și echipa pirotehnică a SRI.

VOX "Am auzit din apartament o bubuitură puternică și am crezut că e un accident de mașină. Nu-mi explic de unde acea bubuitură așa puternică, că parcă ar fi explodat o butelie!"

VOX "A căzut pe tablă. Noi nu ne explicăm, dar a fost zgomot puternic."

VOX "Eu am crezut că pe acolo, pe la piață, s-a întâmplat ceva, că a ieșit lumea afară din localuri pe stradă."

VOX "Un jet exact cum dai drumu' la o butelie la maxim."

În zonă au venit zeci de membri ai forțelor de ordine.

VOX "La fața locului a venit echipă mixtă de polițiști și jandarmi și a fost sesizat S.R.I. și echipa pirotehnică a stabilit că obiectul nu prezintă pericol pentru populație."

Misterul a fost dezlegat de proprietarul aeroclubului din oraș. Obiectul suspect era ...o parașută!

ENDRE MOLNAR, președinte, Aeroclub Drobeta "Este o parașută pe care o folosim în situații de urgență, când suntem deasupra pădurii, munților și tace motorul. La anumite avioane este prinsă în afara avionului și, probabil, așa se face că a ajuns pe acoperișul acestei clădiri."

Avionul care a pierdut parașuta nu a fost încă identificat, însă localnicii spun că au văzut un avion mic survolând orașul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2