Date companie
 
 
 
 

Alimente stricate sau expirate, în pensiunile și restaurantele de pe Valea Prahovei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : control, turisti, alimente, valea, prahovei, protectia, consumatorilor, comisari, expirate, stricate
 

Alimente stricate și fără etichete de identificare, care urmau să fie vândute turiștilor! Asta au găsit comisarii de la Protecția Consumatorului, în urma unor controale efectuate, în cursul acestei săptămâni, în pensiunile și magazinele alimentare de pe Valea Prahovei.

AMBIANȚĂ "Pulpă de porc fără elemente de identificare. La fel și carnea tocată și produsele astea. Produse expirate, ambalate. Nici ăștia nu au niciun elemen de identificare. Nu, nu. Zeci de kilograme! Pește ambalat stricat, untură expirată, cârnați expirați."

Potrivit Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova, în unitățile cu nereguli produsele erau păstrate în condiții departe de cele indicate de producători, motiv pentru care alimentele din stoc erau depreciate din punct de vedere calitativ. În total, comisarii au confiscat peste 120 de kilograme de carne și au aplicat amenzi în valoare totală de 60.000 de lei.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2