Date companie
 
 
 
 

Alte deșeuri toxice pe DN7

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : toxic, deseuri
 

Noi substanțe periculoase descoperite pe DN7, în județul Arad. Este vorba de același tip de deșeuri toxice care au fost aruncate marți seară la circa 30 de kilometri distanță. Substanțele au fost găsite de un localnic, care a anunțat imediat autoritățile.

GABRIEL FAUR, primar comuna Bârzava: "M-am deplasat la fața locului, am observat acele flacoane după care am anunțat instituțiile statului, am anunțat Garda de Mediu, serviciul de urgență. E un drum circulat? Este un drum foarte circulat."

Expertii ISU au stabilit că este vorba despre reactivi folosiți în laboratoarele de analize medicale și au termenul de valabilitate expirat.

GEORGE PLEȘCA, purtător de cuvânt ISU Arad: "Au fost gasite în jur de 30-50 de recipiente, s-a facut intervenția cu aparatele de detectare chimică (...) unele dintre recipiente de azi le-am gasit și în locația de ieri."

Politiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili de unde provin substanțele și cine le-a abandonat pe marginea drumului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2