Date companie
 
 
 
 

Alte deșeuri toxice pe DN7

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : toxic, deseuri
 

Noi substanțe periculoase descoperite pe DN7, în județul Arad. Este vorba de același tip de deșeuri toxice care au fost aruncate marți seară la circa 30 de kilometri distanță. Substanțele au fost găsite de un localnic, care a anunțat imediat autoritățile.

GABRIEL FAUR, primar comuna Bârzava: "M-am deplasat la fața locului, am observat acele flacoane după care am anunțat instituțiile statului, am anunțat Garda de Mediu, serviciul de urgență. E un drum circulat? Este un drum foarte circulat."

Expertii ISU au stabilit că este vorba despre reactivi folosiți în laboratoarele de analize medicale și au termenul de valabilitate expirat.

GEORGE PLEȘCA, purtător de cuvânt ISU Arad: "Au fost gasite în jur de 30-50 de recipiente, s-a facut intervenția cu aparatele de detectare chimică (...) unele dintre recipiente de azi le-am gasit și în locația de ieri."

Politiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili de unde provin substanțele și cine le-a abandonat pe marginea drumului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest la Băicoi, din cauza poluării provocate de depozitul de deșeuri ( 19 Noiembrie 2019 )

  Situație gravă în orașul Băicoi, din județul Prahova! Localnicii se plâng de mirosurile grele provenite de la un depozit de deșeuri situat la marginea orașului. Din cauză că autoritățile nu iau măsuri, oamenii au făcut mai multe măsurători din banii lor.

 • Amenzi drastice pentru nerespectarea legislației privind depozitarea gunoaielor ( 25 Octombrie 2019 )

  Amenzi mari pentru cei care abandonează deșeuri! Președintele Klaus Iohannis a promulgat o modificare legislativă prin care persoanele care lasa la intamplare deșeuri în afara spațiilor autorizate vor risca amenzi de la 3.000...

 • Topitorie de aluminiu, lângă o grădiniță ( 23 Februarie 2018 )

  Aer toxic, într-o comună din Olt! De 11 ani, locuitorii din Prisaca respiră aer încărcat cu particule de aluminiu. Și asta din cauza unei topitorii unde se fac lingouri de aluminiu, amplasată chiar în apropierea unei grădinițe.

 • Dosar penal în cazul incendiului de la groapa de gunoi din Măldărești ( 30 August 2017 )

  Dosar penal în cazul incendiului din comuna Măldărești, județul Vâlcea, unde o groapă de gunoi arde de aproape două săptămâni! În cauză se fac cercetări pentru distrugere și alte infracțiuni privind...

 • Groapa de gunoi din Măldărești arde în continuare ( 29 August 2017 )

  Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, îi liniștește pe locuitorii comunei Măldărești, Vâlcea, unde o groapă de gunoi arde de peste o săptămână. Gavrilescu a mers la Măldărești, pentru a evalua situația....

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2