Date companie
 
 
 
 

Ambulanță răsturantă, pe o șosea din județul Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, pacient, ambulanta, sibiu, soferita, vatamare, corporala
 

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident produs în județul Sibiu! Ambulanța tocmai preluase un bolnav din Tălmaciu si se îndrepta spre spital cu semnalele acistice și luminoase în funcțiune. O șoferiță neatentă a virat, însă, brusc la stânga exact în momentul în care salvarea se angajase în depășirea mașinii. A lovit în plin automobilul, după care a ricoșat într-un cap de pod și s-a răsturnat. Asistentul a suferit o contuzie la picior, dar șoferul și pacientul au scăpat teferi.

AMBIANȚĂ "- Din impactul ăsta, starea de sănătate a pacientului respectiv s-a agravat sau e in aceeasi stare? - În aceeași stare. Doar a venit colegul si l-a preluat și l-a dus mai departe."

DECEBAL TODERIȚĂ, purtator de cuvânt, S.C.J.U. Sibiu "Un asistent de pe ambulanță a suferit o contuzie puternică la picior pentru care a primit îngrijirile medicale de specialitate."

Amândoi șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool.

AMBIANȚĂ "Aveți zero la doamna."

Politiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele prodfucerii accidentului. Șoferița ar putea fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2