Date companie
 
 
 
 

Ambulanțe vandalizate în timpul intervențiilor, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hoti, bucuresti, cartier, ambulanta, personal, solicitari, aparatura, medical, vandalizate, statii
 

Ambulanțã solicitată pentru a fi jefuitã! Este cea mai nouã metodã de furt a hoților din Capitalã, tentați de stațiile de transmisie care se aflã în cabina ambulanțelor. În trei sãptãmâni, cinci ambulanțe au fost chemate într-o zonã rãu famatã a Capitalei și, în timp ce personalul medical acorda îngrijiri, mașina era vandalizatã. Hoții nu au reușit să ia aparatura scumpă, însă mașinile au suferit pagube serioase.

ALIS GRASU, medic coordonator, Ambulanța București "Probleme cu ambulanțe vandalizate au tot fost, dar, din fericire, nu erau foarte frecvente și erau în diverse zone din București. De o lunã de zile, aceste probleme s-au repetat. Au fost cinci incidente, într-o lunã de zile, în aceeași zonã. Este vorba de ambulanțe de urgențã, cãrora li s-au spart geamuriule de la cabina șoferului și s-a încercat sustragerea stațiilor mobile!"

Chiar și cu geamurile sparte, ambulanțele au fost cârpite și sunt folosite în continuare, pentru a face fațã numãrului mare de solicitãri din aceastã perioadã.

ALIS GRASU, medic coordonator, Ambulanța București "Noi am luat legãtura cu poliția. Astfel cã în aceastã zonã, pentru o perioadã, vom merge însoțiți de echipaje ale poliției!"

În noaptea de Revelion, mașinile Ambulanței București au fost solicitate la peste 500 de cazuri, dintre care 400 au fost urgențe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2