Date companie
 
 
 
 

Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, herastrau, amenzi, politisti, coronavirus, restaurnate
 

Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

ALEXANDRA VLAD, reporter „Șapte localuri au fost verificate și, din cauza neregulilor constatate, au fost aplicate 25 de amenzi, în valoare totală de 120.500 de lei. 14 sancțiuni financiare, în valoare de 59.900 de lei, au fost aplicate pentru încălcări ale prevederilor legale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus.”

În timpul verificărilor s-a constatat că în patru restaurante erau desfășurau activități de club. La acțiunile din Herăstrău au participat polițiști, jandarmi, inspectori ai Direcției de Sănătate Publică și de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatului pentru Protecția Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă București, precum și echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. În comuncatul de presă transmis de Poliție se precizează că acțiunile de control vor continua.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2