Date companie
 
 
 
 

Amenzi de aproape trei milioane de lei, în comerțul cu flori

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, politia, amenzi, sanctiuni, flori, fiscala, confiscat, comert
 

Amenzi de aproape trei milioane de lei, în patru zile, pentru nereguli în comerțul cu flori! Este rezultatul acțiunilor autorităților privind combaterea evaziunii fiscale în comerțul cu flori, desfășurate în perioada 27 - 28 februarie și 5 - 6 martie, la nivel național. Potrivit unui comunicat al Poliției Române, citat de Mediafax, în perioadele menționate au fost aplicate aproape două mii de sancțiuni.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Oamenii legii au verificat aproximativ 2.500 de societăți comerciale, care desfășoară comerț cu flori, aranjamente florale și plante decorative. În timpul controalelor au fost constatate peste 100 de infracțiuni, dintre care 95 de evaziune fiscală."

Verificările s-au desfășurat sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul Direcției Poliției Transporturi, pentru verificarea achizițiilor intracomunitare de flori și plante decorative. De asemenea, au fost monitorizate transporturile tip cargo, acționându-se în sistem integrat pentru verificarea destinației acestora. În urma controalelor au fost confiscate mărfuri de aproape 450.000 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2