Date companie
 
 
 
 

Amenzi de peste trei milioan de lei, aplicate șoferilor în acest weekend

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, permis, amenzi, alcool, politisti, viteza, rutiera, soferi, bauti
 

Polițiștii de la Rutieră și-au respectat promisiune! După ce vineri au anunțat operațiuni ample de monitorizare a traficului rutier în toată țara, încă de sâmbătă dimineața au intrat în acțiune. În București, echipalejele de poliție au fost peste tot. Peste 200 de astfel de echipaje au ieșit în stradă pentru a-i prinde pe șoferii care nu respectă regulile de circulație. În timpul verificărilor, polițiștii au descoperit mai mulți șoferi care urcaseră beți la volan.

AMBIANȚĂ "Seara am băut un pahar de vin. Doar atât, un pahar de vin! Un pahar, maxim 2 pahare."

Șoferulul băut a primit o amendă usturatoare și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

VOX "- Plecați, așa, băut la volan? - Da! - Nu am crezut că iese. - De ce ați pecat cu mașina și nu ați luat un taxi? - Pentru că aveam nevoie de mașină."

Alți conducători auto s-au arătat revoltați, atunci când politiștii le-au cerut să tragă mașina pe dreapta.

AMBINAȚĂ "Mă, frate, dar ce se întamplă, mă? Dar nu e normal să se întâmple așa ceva, domnule!"

VOX "- Nu mi se pare normal să mă oprească pe mine! Dânsul vine și spune: ”Ia, deschide, bă, să văd ce ai în mașină!” - Ți-a luat talonul? - Da, pur și simplu mi-a luat talonul. - Pentru ce? - Pentru faruri omologate, că nu e normal să am."

DIANA SARCA, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Până în acest moment, au fost identificați mai mulți conducători auto, care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Au fost identificați și 2 bărbati care aveau asupra lor substanțe vegetale."

La nivelul întregii țări, în ultimele două zile polițiștii au dat amenzi de aproximativ trei milioane și jumătate de lei. Au fost reținute circa 500 de permise de conducere, dintre care peste 100 pentru viteză și 100 pentru consum de alcool. Polițiștii avertizează că vor organiza astfel de acțiuni în fiecare weekend.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2