Date companie
 
 
 
 

Amenzi, pentru 25 de șoferi prinși fără anvelope de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, iarna, soferi
 

Peste 25 de șoferi au fost amendați, în ultimele zile, după ce au fost prinși de filtrele Poliției Rutiere circulând cu mașini neechipate cu anvelope de iarnă.

AMBIANȚĂ: "- Anvelope de iarnă? (polițistul verifică) (...) Suma de 630 de lei. Vi se reține certificatul de înmatriculare. Fără drept de circulație în momentul de față, pentru că nu sunteți echipat corespunzător."

VOX șofer: "-Dar poate le am deja cumpărate și nu-s puse. -N-ai avut timp? -N-am avut timp."

Șoferii ale căror mașini erau în regulă au fost scutiți de orice emoție.

VOX: "-Tot ce trebuie este. -Cauciucurile sunt puse acum? -Nu, mai demult! "

VOX: "-Sunteți echipat cu de toate?- Da, da! (...) Eu respect legea."

Oamenii legii atrag atenția că verificările vor continua toată săptămâna, mai ales că meteorologii au anunțat ninsori abundente.

ANCA VIJIAC. purtător de cuvânt, I.P.J. Iași: "Aceștia riscă să primească o sancțiune cuprinsă între 630 și 1.470 de lei amendă și retragerea certificatului de înmatriculare."

Poliția Rutieră atenționează că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie, atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei. Autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate și cu dispozitive antiderapante.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi de 8,6 mil. de lei într-o săptămână ( 7 Noiembrie 2020 )

  Amenzi drastice pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei de infectări cu noul coronavirus!

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Sectoare de drum închise, pe Transfăgărășan și Transalpina ( 18 Octombrie 2020 )

  Condiții vitrege de iarnă, cu viscol și vizibilitate redusă, în urma ninsorii de pe Transfăgărășan și Transalpina! Astăzi, începând cu ora 10:30, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și pentru siguranța...

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Interlopul suspectat de uciderea lui Emi Pian, dus la audieri ( 7 August 2020 )

  Uciderea interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, continuă să stârnească mari controverse. Principalul suspect în cazul de omor este Ciprian Napy, un interlop în vârstă de 27 de ani din clanul Rinu, care acționează...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2