Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul accidentului aviatic de la Băleni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, pilot, ancheta, aviatic, baleni, serviciu
 

Anchetă a Parchetului Curții de Apel Galați, după ce un avion utilitar de mici dimensiuni a aterizat forțat pe un câmp din zona localității Băleni. Procurorii fac cercetări privind exercitarea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu și vătămare corporală din culpă. Miercuri după-amiaza, un avion utilitar folosit în agricultură a aterizat pe un câmp, după ce pilotul a pierdut brusc controlul manșei și a încercat să redreseze aeronava. În cădere, avionul a lovit cu o roată remorca unui camion, s-a răsucit, a căzut și a luat foc. Din fericire, pilotul și copilotul au reușit să se salveze și au scăpat cu câteva traumatisme și fracturi.

VOX "Cred că dacă aș povești cuiva că m-a lovit avionul și eu fiind cu camionul, cred că toată lumea ar râde sau reacția ar fi de glumă, mă bucur că așa cum e, și ei sunt cât de cât sănătoși, sunt în stare bună și au rămas lucrurile așa. "

Salvatorii au intervenit cu mai multe ambulanțe și cu elicopterul SMURD.

DORIN OTROCOL, prefect Galați "A lovit încercând să aterize forțat camionul cu o roată, s-a răsucit, s-a răsturnat și a luat foc. "

Autoritățile vor stabili dacă incidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni sau dacă a fost vorba despre o eroare de pilotaj.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2