Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul celor trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc din Bistrița Bârgăului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, ancheta, bebelusi, bloc, cadavre, pod, bargaului
 

Anchetă în cazul celor trei bebeluși găsiți morți în podul unui bloc din Bistrița Bârgăului! Anchetatorii așteaptă raportul legiștilor, pentru a stabili din ce cauză au murit copilașii. Doi dintre bebeluși erau gemeni nou-născuți. Deocamdată, cadavrele sunt supuse necropsiei, de către medici legiști. Cadavrele bebelușilor au fost descoperite în podul blocului din Bistrița Bârgăului de un copil în vârstă de 12 ani. Acesta urcase în pod împreună cu mama lui, ca să întindă rufe la uscat. El a observat doi saci de rafie și i-a desfăcut ca să vadă ce se afla în interior. A văzut trupurile a doi bebelușu, dar a crezut că sunt păpuși. Mama copilului s-a uitat și ea în sac și a observat că erau, de fapt, cadavre. Ea a sesizat imediat autoritățile. În timpul cercetărilor la fața locului, polițiștii au descoperit al treilea cadavru.

VOX "- Eu am fost plecată și când am venit, poliție, criminalistică. - Și ce au găsit? - Doi copii. Trei. L-au găsit și pe al treilea. - Știți vreo vecină care era gravidă? - Nu, aici toate suntem bătrâne! - Dar în pod se putea urca oricine? - Noi nu am avut lacăt. Toți avem dreptul la pod. Acolo uscăm rufele."

VOX "A venit poliția, a căutat, a găsit lenjeria plină cu sânge. Vai de mine, nu mi-a venit să cred. Și eu sunt mamă de patru copii. Așa ceva nu am auzit. Cum să faci așa ceva?"

Până acum, procurorii au audiat mai mulți localnici, în speranța că ar putea obține informații care să-i ajute să elucideze misterul. Procurorii fac apel la persoanele care dețin informații despre acest caz, să sune la 112.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2