Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul femeii care a fost ucisă de soțul ei cu 50 de lovituri de cuțit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, spanzurat, injunghiat, femeie, barbat, fiul, cutit, terapie, intensiva
 

Anchetatorii încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbatul din județul Constanța să-și masacreze soția cu 50 de lovituri de cuțit. După ce și-a înjunghiat nevasta, individul a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de fiul lor și, acum, este la Terapie Intensivă. Întâmplarea a făcut ca fiul cel mare al cuplului să treacă pe la casa părintească în ziua în care bărbatul și-a înjunghiat nevasta alături de care a trăit 30 de ani și cu care avea patru copii. El și-a găsit tatăl în grădina din spatele casei, spânzurat, dar a reușit să taie frânghia și să-l salveze.

MIHAI LUCA ALEXANDRU, procuror "După ce s-a întâmplat acest incident nefericit, făptuitorul a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare, în spatele casei."

Când a intrat însă în casă, fiul a înlemnit! Mama lui era pe jos, într-o baltă de sânge. El a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, dar femeia nu a mai putu fi salvată. Femeia avea cancer în stadiu avansat, dar mergea în continuare la serviciu. Supărat că stătea prea mult singur acasă, bărbatul a decis să o omoare. Cei care îi cunoșteau sunt șocați de fapta bărbatului. Oamenii spun că formau o familie model. Erau împreună de 30 de ani și aveau 4 copii.

VOX "Șoc, șoc, șoc puternic. Era o familie foarte normală, au patru copii pe care i-au crescut frumos și bine. A fost o cumpănă foarte grea, nu știu ce s-a întâmplat, e un coșmar pentru tot satul."

VOX "Doamna era tăiată în casă, respira, era conștientă, vorbea, și o noră de-a ei mi-a zis să chem pe cineva ca să-i ajute. Se văita așa, cu mâinile: ”Aoleu, nu mai pot!”... N-am văzut unde era tăiată!"

Problemele, spun oamenii din sat, au început când femeia, în vârstă de 50 de ani, s-a hotărât să plece în Eforie, la muncă. Ea s-a angajat cameristă în stațiunea din sudul litoralului, și asta nu i-a convenit deloc soțului ei. Acesta îi reproșa tot mai des că l-a lăsat singur acasă.

VOX "Dânsa a plecat acum 3 săptămâni și venea și îi făcea mâncare, că muncea pe la Eforie. Vorbeau la telefon, se înțelegeau bine."

Medicii spun că bărbatul va supraviețui. După ce își va reveni, el trebuie să le dea explicații anchetatorilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2