Date companie
 
 
 
 

Ancheta în cazul mamei și fetelor găsite moarte în pădurea din Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, ancheta, moarta, padure, femeie, cautare, fete, sora
 

Operațiuni de căutare în desfășurare, în județul Vrancea! Pădurarii, pompierii, polițiștii, jandarmii și localnicii o caută pe sora femeii de 44 de ani, care a fost găsită moartă în pădure, împreună cu cele două fete, una de 3 ani, iar celalaltă de 14 ani. Operațiunile de căutare se desfășoară în pădurea dintre localitățile Poiana Cristei și Cârlige, dar și în împrejurimi. Potrivit autorităților, fetițele, mama lor și sora acesteia au fost în vizită, într-un sat vecin. La întoarcerea spre casă, pentru a scurta drumul, au luat-o prin pădure. Văzând că nu mai ajung acasă, o rudă a dat alarma și a cerut ajutorul autorităților ca să le caute. Fetițele au fost găsite fără suflare, îmbrațișate și desculțe, la un kilometru de trupul neînsuflețit al mamei lor. În mod ciudat, încălțările fetelor au fost găsite de anchetatori într-un rucsac aruncat în apropiere.

AMBIANȚĂ "Era cu fața în sus, cu o haina învelită și cu o mână la cap. Cealaltă cu copilul, era cu copilul sub ea acoperit, învelit de ea, ce-a putut să-i facă și așa a încremenit."

Acestea ar fi trebuit să străbată 6 km prin pădure ca să ajungă acasă.

VOX "- Plouă și era și frig. - Credeți că au înghețat de frig? - Da. N-au avut haine și au fost desculțe și au înghețat."

VOX "Au plecat noaptea prin pădure! Cum să pleci noaptea prin pădure?"

Pe trupurile lor nu au fost găsite urme de violență. Este posibil, spun anchetatorii ca mama și cele două fiice să fi murit de hipotermie, dar numai rezultatul necropsiei va confirma sau nu această posibilitate. De asemenea, trebuie găsită urma femeii dispărute« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2