Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul unei operații de cezariană, la Spitalul "Sf. Apostol Andrei" din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, ancheta, bucuresti, cezariana, spitalul, cerebral, nounascut, marie, curie, edem
 

Anchetă în cazul unei operații de cezariană, la Spitalul de Urgență "Sf. Apostol Andrei" din Galați. Medicii au constat că micuțul proaspăt adus pe lume avea un edem cerebral. În urma investigațiilor nu au reușit să identifice cauza producerii edemului, așa că nou-născutul a fost transportat cu un elicopter SMURD, la Spitalului Marie Curie din Capitală, unde a fost internat în secția de neurochirurgie infantilă. Aici a fost supus unei tomografii computerizate, însă nici așa nu s-a aflat cauza edemului.

AMBIANȚĂ "Iau eu incubatorul și cineva o să urce cu monitorul în spate. Bine?"

MIHAELA DEBITA, manager, Spit. de Urg. "Sf. Ap. Andrei" Galați "- Nu se știe exact. Posibil, nu știu să vă zic, la manevrele de extragere. - Deci, ar fi fost făcută de un ginecolog care a asitat la naștere? - Nu pot să afirm acest lucru. Există și această posbilitate."

Medicul care a făcut operația de cezariană susține că intervenția a fost dificilă, dar a decurs fără incidente.

CEZAR IRIMIA, obstetrician, Spit. de Urg. "Sf. Ap. Andrei" Galați "O cezariană care a fost destul de grea. A treia cezariană, pe care alt medic, care a urmărit-o în primele două sarcini, a refuzat să o opereze și atunci am căzut eu să o operez."

Managerul unității medicale din Galați a dispus efectuarea unei anchete, pentru a se stabili dacă cezariana a fost făcută corect.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2