Date companie
 
 
 
 

Anchetă în cazul unui bărbat care a murit când tăia porcul vecinului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, ancheta, moarte, taiat, barbat, porc, vecin, suspecta, garceni
 

Anchetă în cazul unei morți suspecte, într-o localitate din județul Vaslui! Un bărbat a murit în curtea unui vecin, chiar în timp ce îl ajuta să taie porcul. Astăzi, bărbatul ar fi împlinit 53 de ani. Când l-a văzut pe om prăbușit la pământ, vecinul pe care îl ajuta să taie porcul a cerut ajutor la 112.

VOX ”- Pur și simplu a căzut din picioare! A venit, a ținut un porc de un picior și a căzut jos. - Suferea de ceva? - Nu, nu, nu! Absolut de nimic!”

AMBIANȚĂ "Asta e straniu, că el era sănătos, beam un șprit cu el. Nu era o persoană să spui că azi-mâine cade. Normal că te surprinde! Cine se așteapta la așa ceva, să cazi deodată din picioare, om sănătos!”

Oamenii din sat spun că era un om la locul lui și părea sănătos.

VOX ”- Cuminte, foarte cuminte, nu era scandalagiu. Era cel mai bun om. Ni se rupe și nouă inima. Așa de tânăr, dintr-o dată, așa! Cine s-a gândit la așa ceva ?!”

VOX ”- Degeaba, așa, a murit! A fost extrem de cuminte. Și tânăr! Așa i-a fost moartea. El a fost lăutar, mai sufla... Poate nu a avut voie de efort.”

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui ”Bărbatul de 53 ani din comuna Gârceni se afla în curtea unui vecin, pe care-l ajuta să taie un porc. La un moment dat, i s-a făcut rău, fiind solicitat un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul. Polițiștii de investigații criminale au făcut cercetarea la fața locului și au dispus efectuarea autopsiei pentru a se stabili cauza decesului.”

Acum, familia bărbatului a lăsat pregătirile de sărbători pentru cele de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2