Date companie
 
 
 
 

Anchetă în dubla crimă comisă de Crăciun, la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, spanzurat, sibiu, crima, sotia, fantana, fiica, dubla
 

Anchetă la Sibiu, după dubla crimă comisă în noaptea de Crăciun! Un bărbat din județul Sibiu este suspectat că și-a ucis soția și fiica în vârstă de 14 ani și le-a aruncat trupurile în fântănă. După comiterea dublei crime a încercat să se spânzure în șura din gospodărie. A fost găsit la scurt timp de fiul său, în vârstă de 18 ani, care a cerut ajutor la 112. Bărbatul a fost resuscitat de medicii care au intervenit la fața locului, apoi a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu.

VOX "- L-ai găsit tu? - Da, ați reușit să îl salvați. - Da, am reușit. - Și, pe urmă, pe mama și pe sora ta? - N-am mai știut nimic din cauza că a trebuit să fug la urgență."

Cei doi soți se certau des în ultima perioadă și erau în divorț. În noaptea de Crăciun a fost din nou scandal, iar bărbatul și-a ieșit din minți.

VOX "El mi-a spus că a avut discuții cu maică-mea, că a sărit sora mea și cu mama să îl bată. A început să plângă, a zis că nu mai poate să traiască așa. Le-am căutat, sperând că au plecat."

Polițiștii au descoperit trupurile aruncate în fântâna din curtea casei. Potrivit oamenilor legii, victimele aveau urme în jurul gâtului, dar medicii legiști sunt cei care vor stabili cu certitudine cum au fost ucise. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, este în stare gravă. El a fost intubat și este internat la terapie intensivă. Un polițist și un jandarm îl păzesc încontinuu. Anchetatorii încearcă să elucideze acum misterul dublei crime.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2