Date companie
 
 
 
 

Anchetă într-un caz de trafic de muniție și substanțe periculoase, la Uzina Mecanică Sadu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, angajati, ancheta, arestat, director, libertate, sef, Sadu, uzina, cercetati, munitie, paza, armament, mecanica
 

Opt persoane, angajate la Uzina Mecanică Sadu, sunt cercetate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de substanțe toxice. Directorul interimar al unității gorjene, șeful pazei și alți șase angajați au fost reținuți în urma unui flagrant. Unul dintre angajați este acuzat că a sustras și a încercat să vândă la negru muniție și mercur unui polițist sub acoperire. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Ceilalți 7 suspecți, printre care directorul unității și șeful pazei, sunt cercetați în libertate, dar nu au voie să părăsească localitatea timp de 30 de zile.

EMIL MOȚA, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj "- A fost valorificată către investigator sub acoperire. - Cantități mari? - Sute de cartușe de pistol mitralieră și pistol de 9 milimetri."

Directorul uzinei și omul care se ocupa de securitatea unității sunt cercetați, printre altele, pentru neglijență în serviciu și complicitate la furt.

MARIUS BORCAN, șef pază, Uzina Mecanică Sadu "În calitate de șef de serviciu pază, care am în subordine și pază la uzina mecanică, suntem pentru cercetări, pentru a se clarifica cum s-au sustras aceste materiale."

MIREL MECHE, avocat "- E vinovat clientul dumneavoastră? - Nu, deocamdată se fac cercetări."

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj continuă cercetările în acest caz. În următoarea perioadă, anchetatorii vor face un inventar în fabrica de armament de la Sadu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2