Date companie
 
 
 
 

Anchetă la Ploiești, în cazul tânărului care s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, ploiesti, sinucidere, bloc, tanar
 

Anchetă după tragedia din Ploiești! Polițiștii l-au identificat pe tânărul care a ales să își pună capăt zilelor, la doar 29 de ani. El s-a aruncat, miercuri, de pe un bloc de zece etaje, și a murit pe loc. Tânărul provenea dintr-o familie liniștită și nu avea antecedente penale. Îngrijitoarea blocului povestește că l-a văzut pe tânăr chiar cu câteva minute înainte să se sinucidă.

VOX "Era în fața blocului cu mâinile în buzunar, se uita la mine, așa, cred că cu frică, cu spaimă. A văzut că mă uit la el! Nu l-am mai văzut pe aici. Nu, nu nu, e necunoscut. Nu l-am mai văzut în viața mea!"

VOX "L-am văzut jos! Am auzit bubuitura. O bubuitură, ca și cum ar cădea o pisică pe o mașină. Nu-l cunoaștem, nu știm despre cine este vorba."

Apropiații tânărului spun că acesta nu a dat niciun semn că avea gânduri de sinucidere. Potrivit anchetatorilor, el ar fi avut probleme în viața personală, însă nu a lăsat vreun bilet de adio.

LUCIAN DICU, comisar șef, I.P.J. Prahova "Cu certitudine este vorba despre un suicid. Nu s-a descoperit nici acte, nici înscrisuri, nici mesaje pe telefonul mobil."

Oamenii legii continuă ancheta. Ei încearcă să afle motivul pentru care tânărul a decis să-și ia viața.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2