Date companie
 
 
 
 

Anchetă la Spitalul Floreasca, în cazul cadavrului dispărut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, Floreasca, cadavru, disparut, oprita, covid
 

Anchetă la Spitalul Floreasca din București, în cazul dispariției unui cadavru. Pacientul decedase, în ultima zi a anului trecut, din cauza bolii COVID-19. Când rudele pacientului decedat au mers la morga spitalului pentru a ridica trupul neînsuflețit, s-a constatat că acesta dispăruse, așa că au sesizat Poliția. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, este posibil ca să se fi produs o încurcătură la Serviciul de Anatomie Patologică al unității sanitare.

prin telefon: BOGDAN OPRIȚA, purtător de cuvânt, Spitalului Floreasca „Din primele elemente preeliminare putem spune faptul că în aceeași zi au fost două persoane care au decedat și care la acel moment, respectiv în data de 29, la serviciul de necropsie. În data de 31 o familie s-a prezentat pentru ridicarea cadavrului, în conformitate cu procedura internă cadavrul înainte de a ajunge încă de la secția unde s-a produs decesul primește o brățară pe care sunt trecute datele de identificare pe care lucrătorii Serviciului au obligația să le verifice cu actul de identitate și de asemenea familia care vine după cadavru trebuie să efectuieze o recunoaștere vizuală a persoanei respective.”

Ancheta se desfășoară sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu. Simultan, în Spitalul Floreasca a fost deispusă o anchetă administrativă, pentru stabilirea circumstanțelor dispariției cadavrului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2