Date companie
 
 
 
 

Andreea Paul Vass a refuzat portofoliul Economiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : refuz, conflict, ani, consilier, ministerul, salaj, economiei, interese, andreea, vass, marioara
 

Favorită pentru fotoliul de ministru al Economiei, Andreea Paul Vass a refuzat funcția. Vass a explicat ca refuzul vine din motive personale.

prin telefon: ANDREEA PAUL VASS "Argumentele sunt personale și tind o traiectorie construita in educatie, in cariera si nu am de gand sa fac rabat de la acest drum."

Motivul refuzului ar putea fi, insa, acela ca mama consilierului economic al fostului premier Emil Boc este în conflict de interese, după ce firma acesteia a primit două contracte de peste 20 de mii de lei de la Primăria Bobota, din județul Sălaj, unde este consilier local. Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj să facă cercetări în cazul Mărioarei Vass si a dispus inițierea demersurilor în vederea anulării contractelor încheiate cu încălcarea prevederilor legale privind conflictul de interese. Mama Andreei Paul Vass a precizat că va ataca în instanță toate acuzațiile ANI. Dupa ce a anuntat ca refuza oferta lui Mihai Razvan Ungureanu, Andreea Paul Vass a tinut sa le multumeasca democrat-liberalilor pentru încrederea acordată si a precizat ca merge mai departe cu PDL.

prin telefon: ANDREEA PAUL VASS "Au fost voci în interiorul PDL care m-au sustinut foarte puternic si le multumesc foarte tare si sper sa nu-i dezamagesc. Avem un drum foarte greu de parcurs."

Pentru portofoliul de la Economie, PDL l-a nominalizat miercuri pe șeful democrat-liberalilor din Sălaj, deputatul Lucian Nicolae Bode. Marți noapte, un alt nume vehiculat pentru șefia ministerului Economiei fusese cel al președintelui Agenției Naționale pentru IMM-uri, Cristian Haiduc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2