Date companie
 
 
 
 

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pnl, ministerul, economiei, andrei, propunere, gerea
 

Andrei Gerea, deputatul PNL de Argeș, este propunerea pentru noul ministru al Economiei! Declarația a fost făcută de liderul liberalilor Crin Antonescu, după terminarea ședinței de marți a Biroului Politic Național.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Este o variantă pe care am discutat-o și cu premierul și ea este agreată de premier."

Propunerea a fost aprobată în unanimitate de cei 58 de membri prezenți la ședință. Întrebat care va fi primul său obiectiv, Gerea a spus că, venind din județul Argeș, nu are cum să nu se gândească mai întâi la privatizarea Oltchim. De asemenea, acesta a mai subliniat că speră să "facă față cu brio la încrederea acordată" deși "au rămas multe lucruri nerezolvate" iar "performanța miniștrilor anteriori a fost bună".

ANDREI GEREA, deputat PNL de Argeș "Este o sarcină care mă onorează! Știu foarte bine, că sunt multe lucruri nerezolvate încă, deși performanța ministerului anterior a fost foarte bună, dar sunt convins că împreună cu colegii mei vom reuși să ducem la bun sfârșit sarcinile pe care le avem."

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Cred în capacitatea și în șansa lui Andrei Gerea, de a face față cu bine acestui minister. Va fi un lucru bun, nu doar pentru Guvernul din care face parte, ci și pentru noi toți."

Gerea este membru PNL din 1990 și vicepreședinte al PNL Argeș din 2002 până în prezent. Portofoliul la conducerea Ministerului Economiei a rămas vacant după ce Varujan Vosganian a demisionat din funcția de ministru. Procurorii anticorupție au cerut Senatului urmărirea penală față de acesta pentru complot și subminarea economiei naționale. Cererea a fost respinsă, iar Vosganian a demisionat din Guvern, păstrându-și imunitatea parlamentară. Interimatul a fost preluat ulterior de vicepremierul PNL, Daniel Chițoiu. Nominalizarea PNL pentru portofoliul Economiei trebuie acceptată de premierul Victor Ponta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2