Date companie
 
 
 
 

Angajați Primăriei Bărcănești riscă popriri pe salarii, din cauza prostituatelor care nu și-au plătit amenzile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prostituate, amenzi, salarii, primaria, angajati, conturi, functionari, curtea, barcanesti, popriri
 

Funcționarii Primăriei Bărcănești, județul Prahova, puși în situația de a plăti amenzile a trei prostituate! Ei au primit înștiințare de la Curtea de Conturi că suma de peste 100.000 de lei, reprezentând cuantumul amenzilor neplătite de cele trei femei, ar putea fi recuperată din salariile celor care ar fi trebuit să se ocupe de încasarea datoriilor care se apropie de termenul de prescripție.

GHEORGHE DIMA, primar, com. Bărcănești, jud. Prahova "Avem trei prostituate, pe raza comunei Bărcănești, în care suma se ridică, din 2009, până acum, la un miliard trei sute vechi, aproape. O sumă enormă, o sumă foarte mare pentru noi, și necazul este că nu avem nicio formă de recuperare a acestor bani."

Cele trei tinere care practică cea mai veche meserie din lume au fost amendate de nenumărate ori. Decizia Curții de Conturi, de a recupera datoria prostituatelor din banii funcționarilor primăriei, l-a determinat pe primar să trimită polițiștii în căutarea prostituatelor. Una dintre ele are de platit peste 60.000 de lei.

AMBIANȚĂ fratele prostituatei și polițistul "- Nu e acasă. - Nu e acasă? - Nu! - Dar unde o putem găsi? - Nu o puteți găsi! - De ce? - Păi, uită-te și tu câte amenzi are!"

O altă femeie, care are un copil și este însărcinata cu al doilea, a acumulat amenzi de peste 45.000 lei. Tânăra spune că nu are de unde plăti, deși, în curtea casei în care locuiește este parcată o mașină de lux.

AMBIANȚĂ cu prostituata și polițistul "- Știți câte amenzi aveți aici? - Da, știu! - Te prostituezi? - Nu mă prostituez!"

GHEORGHE DIMA, primar, com. Bărcănești, jud. Prahova "Suma este extraordinar de mare și, la salariile pe care le au funcționarii publici ai noștri, vă închipuiți că ar fi o nedreptate!"

Angajații primăriei spun că le vor chema pe cele trei femei în instanță, pentru recuperarea banilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2