Date companie
 
 
 
 

Angajați Primăriei Bărcănești riscă popriri pe salarii, din cauza prostituatelor care nu și-au plătit amenzile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prostituate, amenzi, salarii, primaria, angajati, conturi, functionari, curtea, barcanesti, popriri
 

Funcționarii Primăriei Bărcănești, județul Prahova, puși în situația de a plăti amenzile a trei prostituate! Ei au primit înștiințare de la Curtea de Conturi că suma de peste 100.000 de lei, reprezentând cuantumul amenzilor neplătite de cele trei femei, ar putea fi recuperată din salariile celor care ar fi trebuit să se ocupe de încasarea datoriilor care se apropie de termenul de prescripție.

GHEORGHE DIMA, primar, com. Bărcănești, jud. Prahova "Avem trei prostituate, pe raza comunei Bărcănești, în care suma se ridică, din 2009, până acum, la un miliard trei sute vechi, aproape. O sumă enormă, o sumă foarte mare pentru noi, și necazul este că nu avem nicio formă de recuperare a acestor bani."

Cele trei tinere care practică cea mai veche meserie din lume au fost amendate de nenumărate ori. Decizia Curții de Conturi, de a recupera datoria prostituatelor din banii funcționarilor primăriei, l-a determinat pe primar să trimită polițiștii în căutarea prostituatelor. Una dintre ele are de platit peste 60.000 de lei.

AMBIANȚĂ fratele prostituatei și polițistul "- Nu e acasă. - Nu e acasă? - Nu! - Dar unde o putem găsi? - Nu o puteți găsi! - De ce? - Păi, uită-te și tu câte amenzi are!"

O altă femeie, care are un copil și este însărcinata cu al doilea, a acumulat amenzi de peste 45.000 lei. Tânăra spune că nu are de unde plăti, deși, în curtea casei în care locuiește este parcată o mașină de lux.

AMBIANȚĂ cu prostituata și polițistul "- Știți câte amenzi aveți aici? - Da, știu! - Te prostituezi? - Nu mă prostituez!"

GHEORGHE DIMA, primar, com. Bărcănești, jud. Prahova "Suma este extraordinar de mare și, la salariile pe care le au funcționarii publici ai noștri, vă închipuiți că ar fi o nedreptate!"

Angajații primăriei spun că le vor chema pe cele trei femei în instanță, pentru recuperarea banilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Plângere penală împotriva D.S.P. București ( 26 Mai 2020 )

  Tensiuni între Primăria Capitalei și Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, din cauza situației de la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Dependente - Berceni. Direcția Generală...

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 • Campanie controversată, cu bannere cu medici reprezentați ca sfinți cu aureolă de coronavirus ( 29 Aprilie 2020 )

  Campanie stranie, în București, Iași, Brașov și în alte orașe din țară! O artistă din Capitală a creat o serie de ilustrații înfățișând medici cu aure și în posturi de sfinți, în cadrul unei campanii derulate de o agenție de publicitate...

 • Angajații români, în pragul depresiei ( 23 Februarie 2020 )

  90% din angajații români se simt deprimați și triști, simptome care duc la depresie! Aceasta este concluzia unui studiu realizat la nivel național.

 • Cumpărarea cu buletinul a cartelelor prepay, neconstituțională ( 18 Februarie 2020 )

  Cumpărarea cartelelor prepay doar cu buletinul este neconstituțională. Curtea Constituțională a respins, marți, cu unanimitate de voturi, Ordonanța de urgență adoptată anul trecut de Guvernul Dăncilă, după cazul de la Caracal.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2