Date companie
 
 
 
 

Angajații de la CET Brãila au ieșit în stradă, pe motiv că nu și-au primit salariile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, angajati, protest, CET, Braila
 

Protest spontan la societatea de termoficare din Brãila! Toti angajatii s-au adunat în fata sediului CET, nemultumiti cã nu si-au mai primit salariile de douã luni si nici bonurile de masã, de mai bine de trei luni de zile. Cei peste 60 de angajati au protestatat mai bine de trei ore în fata sediului CET din Brãila, timp în care au cerut demisia conducerii și banii.

AMBIANTÃ "Demisia, demisia, demisia! Banii, banii, banii!"

VOX "Nu ne-am primit salariile de douã luni. N-avem cu ce plãti facturile, bãncile. Incompetenta conducerii ne-a dus la dezastru. Nu-s în stare sã conducã societatea! Asta-i tot adevãrul."

GHEORGHITÃ PÂRLOG, lider de sindicat, CET Brãila "– Ati vorbit cu cei din conducere? - Da, si nu au solutii. – Ce veti face? – Vom continua protestul, dacã nu, sã-si dea demisia."

CET Brãila are un nou director general interimar, dupã ce fostului sef i-a expirat mandatul. Pentru situația în care s-a ajuns, noul director dă vina pe municipalitate, în administrarea cãreia se aflã compania, și pe asociatiile de proprietari care nu au reusit nici pe timp de varã sã-si achite datoriile. El spune că face eforturi ca să rezolve situația.

PETRISOR MOTOC, director general interimar, CET Brãila "Strângem bani sã asigurãm salariile, sã dãm salariile, drepturile salariale pentru luna mai si iunie."

Angajatii spun cã nu renunță la protest, până nu își primesc banii. Brãilenii au datorii cãtre CET de peste 100 de miliarde de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2