Date companie
 
 
 
 

Angajații de la Upetrom Ploiești au ieșit în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, angajati, ploiesti, upetrom
 

Noi proteste ale angajatilor de la uzina Upetrom 1 Mai Ploiesti. Mai mult de 500 de salariati s-au adunat din nou în fata Prefecturii, nemultumiti de prevederile noului contract colectiv de muncã.

VOX "Pentru cã vor sã ne concedieze si nu vrea sã ne dea salarii compensatorii. Vrea s-o închidã sã-si batã joc de noi."

VOX "Problemele ne-au îmbolnãvit total."

Salariatii spun cã primesc doar trei sferturi din salariu si, mai mult, au auzit cã se vor face disponibilizãri.

VOX "Ceea ce se întâmplã, în momentul de fatã la 1 Mai e un abuz fãrã precedent, pentru cã se doreste impunerea unui contract colectiv de muncã sub drepturile pe care le aveam si recunoscute anterior prin negociere."

În ultimele luni, angajatii au iesit de mai multe ori în stradă, iar conducerea a evitat de mai multe ori sã comenteze acest subiect. Până in 1989, Upetrom a fost cea mai mare uzină de utilaj petrolier din sud-estul Europei. Astăzi, societatea se află într-o criză de lichidități fără precedent.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 • Evadatul din Penitenciarul Ploiești, prins de sătenii din Bălțești ( 16 Mai 2020 )

  Evadat din Penitenciarul Ploiești, prins după o lună! Culmea, deținutul a fost capturat de localnici, nu de polițiști. El a fost identificat în timp ce punea la cale un alt jaf. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, evadase...

 • Angajații români, în pragul depresiei ( 23 Februarie 2020 )

  90% din angajații români se simt deprimați și triști, simptome care duc la depresie! Aceasta este concluzia unui studiu realizat la nivel național.

 • Concedieri la Ministerul Muncii ( 10 Ianuarie 2020 )

  Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță reducerea posturilor din instituția pe care o conduce. 101 de angajați vor fi concediați în acest an. De la 424 de posturi cât prevedea vechea organigramă, noua propunere prevede...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2