Date companie
 
 
 
 

Angajații din Finanțe continuă protestele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, angajati, lege, finante, salarizare
 

Continuă protestele angajaților din Finanțele Publice! La Galați, Alba, Arad, Timișoara, Craiova, Constanța, Vrancea și Vaslui, angajații au ieșit în fața sediilor instituțiilor și au întrerupt programul de lucru cu publicul. Mai mult, protestatarii vor veni mâine la București, pentru a manifestație de amploare.
ei vot să discute cu ministrul Finanțelor.

ALEXANDRU VLĂDESCU, reporter "Angajații Direcțiilor Județene ale Finanțelor Publice sunt nemulțumiți de proiectul legii salarizării, care le-ar putea diminua veniturile cu până la 20%. De aceste scăderi, ar urma să fie afectați aproximativ 12.000 de salariați. Ei spun că vor continua protestele."

Luni, câteva mii de salariați din direcțiile de finanțe publice au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de proiectul legii salarizării, iar protestul s-a extins rapid în toată țara, la direcțiile de finanțe din unele orașe activitatea fiind oprită total. Câteva sute de salariați au protestat și în fața sediului Ministerului Finanțelor. În aceeași zi, angajații din vămi s-au solidarizat cu colegii din Direcțiile Finanțelor Publice și au organizat o acțiune de protest sub forma ”excesului de zel”, astfel că toate mașinile care au trecut prin punctele de frontieră au fost controlate amănunțit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2