Date companie
 
 
 
 

Angajatii MAE au primit 15% în plus, la salarii, fatã de luna decembrie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salarii, angajati, mae, majorat
 

Angajatii MAE spun cã Ministerul nu le-a majorat salariile fatã de luna octombrie, asa cum prevede legea, ci fatã de luna decembrie când oricum au primit cu 15% mai putin. Informatia este confirmatã de minister, fara explicatii suplimentare insa. Liderul de sindicat al Ministerului de Externe spune cã toti angajatii au primit mai putini bani.

EMIL BOC, premierul Romaniei "S-a uitat inclusiv pe fluturasul de salariu pe care îl avea ca ministru si nu avea niciun fel de informatie cã în minister ar fi vorba de o asemenea problemã. -Ne puteti spune ce crestere a avut domnul ministru de Externe? -A spus cã nu a avut nicio problemã în acest sens cu privire la salariu."

VALERIU SMADU, lider sindicat MAE "Buba este în noua lege 285 si 284 cu reîncadrarea personalului diplomatic pe noua grilã de salarizare. -Reîncadrãrile au afectat salariile? -Bineînþeles. Au dus toate salariile din MAE în jos cu 6-7%."

Potrivit unui comunicat al MAE, sistemul de salarizare trebuie analizat numai prin corelare cu etapele cronologice de aplicare a noii legi de salarizare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Ministrul Justiției îi avertizează pe judecători că riscă să rămână fără bani ( 3 Mai 2021 )

  Ministrul Justiției a trimis trei adrese judecătorilor pentru calculul salariilor magistraților! Stelian Ion le-a transmis instanțelor de judecată că deja au cheltuit 25% din creditele bugetare până în luna martie.

 • Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie ( 22 Februarie 2021 )

  Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

 • Plan drastic de restructurare, la Tarom ( 21 Februarie 2021 )

  Restructurare drastică, la Tarom! Compania are pe masă un plan de restructurare prin care numărul de salariați ar trebui să scadă cu 700 de angajati din cei 1.500 și asta până la sfârșitul verii. Se estimează că proiectul...

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2