Date companie
 
 
 
 

Angajații Primãriei Oradea merg cu mașina inscripționatã, ca sã recupereze datoriile la bugetul local

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, masina, primaria, functionari, oradea, taxe, bugetul, local, inscriptionata, datornici
 

Primăria Oradea, cu ochii pe datornicii la bugetul local! Angajații primãriei au gãsit o metodã ineditã de a-i convinge pe răuplatnici sã-și plãteascã restanțele. Funcționarii bat din ușã în ușã și, ca să se asigure că nu trec neobservați, circulă cu o mașinã, pe care scrie cu litere mari “Impozite și taxe”.

AMBIANȚÃ "Deci, trebuie sã lãmurim cumva problema asta! Ați rãmas în urmã cu impozitele și va trebui sã plãtiți. – Da!"

În aceastã situație sunt 20.000 de orãdeni. Cei mai mulți dintre ei nu și-au plãtit de ani buni impozitele pe casã, teren sau mașinã. Așa s-au adunat datorii de peste cinci milioane opt sute de mii de lei, la bugetul local.

VOX "Asta este ! Trebuie plãtit! Avem chestii de achitat mai importante."

AMBIANTA mașinã funcționari " Ne deplasãm la un contribuabil, în strada Căprioarei, acest contribuabil având datorii în sumă de 6.000 de lei."

Reprezentanții Primãriei Oradea spun cã metoda are efect. Datoriile la bugetul local au scãzut, de când aplică aceastã idee.

SORIN IACOB, director adj., Impozite si Taxe, Primaria Oradea "Oamenii înțeleg care este scopul. Au înțeles cã scopul nostru nu este acela de a recupera în forțã aceste obligații, ci acela de a veni efectiv în sprijinul lor."

Nici firmele orãdene nu sunt la zi cu dãrile cãtre stat. Persoanele juridice au restanțe de aproape 14 milioane de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2