Date companie
 
 
 
 

Angajații români, în pragul depresiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, companii, depresie, studiu, deprimat, corporatisti
 

90% din angajații români se simt deprimați și triști, simptome care duc la depresie! Aceasta este concluzia unui studiu realizat la nivel național.

COSMINA STOIAN, reporter „Potrivit rezultatelor studiului, printre motivele depresiei se numără relațiile tensionate cu șefii și colegii, orele suplimentare de muncă și lipsa feedback-ului pozitiv. Interesant, cei mai înclinați să aibă simptome premergătoare depresiei sunt corporatiștii. Confruntați cu fenomenul, șefii marilor companii cer ajutorul specialiștilor care să-i învețe să prevină intrarea în depresie a angajaților.”

VOX „Am acumulat o frustrare când un șef nu a fost în regulă cu o părere de-a mea sau cu o situație.”

Printre supărările angajaților se mai numără lipsa unui loc de parcare, programul prea lung și solicitant de muncă sau faptul că nu au timp de socializare cu colegii ori să bea o cafea în liniște.

GEORGE DIDOIU, director companie „Dacă el nu se regăsește deloc în ceea ce face și o face doar pentru salariu sau doar pentru bani, mai devreme sau mai târziu evident că va fi acolo prezent probabil doar fizic”.

Psihologii le recomandă angajatorilor să ofere personalului pauze dese, personalizarea spațiului de lucru și să motiveze prietenia cu colegii de birou, dar și mișcarea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2