Date companie
 
 
 
 

Angajații români, în pragul depresiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, companii, depresie, studiu, deprimat, corporatisti
 

90% din angajații români se simt deprimați și triști, simptome care duc la depresie! Aceasta este concluzia unui studiu realizat la nivel național.

COSMINA STOIAN, reporter „Potrivit rezultatelor studiului, printre motivele depresiei se numără relațiile tensionate cu șefii și colegii, orele suplimentare de muncă și lipsa feedback-ului pozitiv. Interesant, cei mai înclinați să aibă simptome premergătoare depresiei sunt corporatiștii. Confruntați cu fenomenul, șefii marilor companii cer ajutorul specialiștilor care să-i învețe să prevină intrarea în depresie a angajaților.”

VOX „Am acumulat o frustrare când un șef nu a fost în regulă cu o părere de-a mea sau cu o situație.”

Printre supărările angajaților se mai numără lipsa unui loc de parcare, programul prea lung și solicitant de muncă sau faptul că nu au timp de socializare cu colegii ori să bea o cafea în liniște.

GEORGE DIDOIU, director companie „Dacă el nu se regăsește deloc în ceea ce face și o face doar pentru salariu sau doar pentru bani, mai devreme sau mai târziu evident că va fi acolo prezent probabil doar fizic”.

Psihologii le recomandă angajatorilor să ofere personalului pauze dese, personalizarea spațiului de lucru și să motiveze prietenia cu colegii de birou, dar și mișcarea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Minorii proveniți din țările bogate nu sunt fericiți ( 3 Septembrie 2020 )

  Deși pare paradoxal, nefericirea, obezitatea și abilitățile sociale limitate sunt caracteristicile copiilor care provin din țările cu venituri ridicate, potrivit UNICEF.

 • Filmul „O secundă”, lansat la București ( 22 August 2020 )

  Teaser-ul peliculei “O secundă”, lansat, vineri seară, în București! “O secundă” este o poveste despre rivalitate, concurență, frământări, o poveste despre durerea care macină sufletul omului.

 • Pandemia și depresia ( 25 Iulie 2020 )

  Pandemia i-a afectat psihic grav pe români. Specialiștii sunt de părere că numărul persoanelor care au ajuns în pragul depresiei sau al celor care au decis să își pună capăt zilelor a crescut.

 • Cofetărie în pandemie ( 6 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să...

 • Studiu porivind rolul și importanța măștii de protecție, în pandemie ( 26 Iunie 2020 )

  Refuzul de a purta mască de protecție crește dramatic riscul de infectare cu COVID-19. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o echipă formată din cercetători de la Universitatea din Texas, Universitatea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2