Date companie
 
 
 
 

Angajatii spitalului din Aiud ameninta cu proteste de strada

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : justitie, proteste, angajati, bonuri, reduceri, masa, spitalul, aiud, actiuni, concedia
 

Nemulțumiți de tăierea unor drepturi salariale, cei 300 de angajați ai Spitalului Municipal din Aiud amenință cu proteste și chiar cu acțiuni în justiție. Din luna ianuarie, oamenii nu au mai primit nici bonurile de masă.

VOX "Lumea este foarte nemultumitã si totodatã vorbesc pe la spate. Vrem tichetele la zi ca la alte spitale. Noi ne cerem doar drepturile."

VOX "Nu ne sunt plãtite toate drepturile. Nu ne-au fost plãtite integral sâmbetele si duminicile lucrate."

MARIUS SEPI, președinte, SANITAS Alba "Am vorbit deja cu avocatul nostru si o sã actionãm în judecatã spitalul din Aiud."

Conducerea spitalului susține că este obligată să facă aceste reduceri, pentru a nu concedia o parte din angajați.

HOMANA DOMNIȚA, director ec., Spitalul Municipal Aiud "Bugetul de venituri si cheltuieli aprobat a fost la limitele supraviețuirii. Urmare a acestui buget, a trebuit sã nu acordãm tichetele de masã. Diferenta timpului lucrat se va compensa cu timp liber."

În urma închiderii unor spitale din județul Alba, numărul bolnavilor care sosesc la Aiud s-a triplat, însă personalul a rămas același.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 • Polițistul care a infectat zeci de persoane, externat din Spitalul ”Gerota” ( 6 Aprilie 2020 )

  Fostul ofițer M.A.I. care a infectat cu noul coronavirus zeci de persoane, la Spitalul de Urgență ”Dr. Dimitrie Gerota” din Capitală, a fost externat. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a rămas cu sechele pulmonare și trebuie...

 • Angajații români, în pragul depresiei ( 23 Februarie 2020 )

  90% din angajații români se simt deprimați și triști, simptome care duc la depresie! Aceasta este concluzia unui studiu realizat la nivel național.

 • Concedieri la Ministerul Muncii ( 10 Ianuarie 2020 )

  Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță reducerea posturilor din instituția pe care o conduce. 101 de angajați vor fi concediați în acest an. De la 424 de posturi cât prevedea vechea organigramă, noua propunere prevede...

 • Masa de Revelion, sfaturi, tradiții, superstiții ( 28 Decembrie 2019 )

  Masa de Revelion, obiectivul numărul unu al gospodinelor, în această perioadă! Meniul special al nopții dintre ani trebuie să fie și tradițional, și inovator, să placă tuturor membrilor familiei, dar, mai ales, musafirilor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2