Date companie
 
 
 
 

Angajatii spitalului din Aiud ameninta cu proteste de strada

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : justitie, proteste, angajati, bonuri, reduceri, masa, spitalul, aiud, actiuni, concedia
 

Nemulțumiți de tăierea unor drepturi salariale, cei 300 de angajați ai Spitalului Municipal din Aiud amenință cu proteste și chiar cu acțiuni în justiție. Din luna ianuarie, oamenii nu au mai primit nici bonurile de masă.

VOX "Lumea este foarte nemultumitã si totodatã vorbesc pe la spate. Vrem tichetele la zi ca la alte spitale. Noi ne cerem doar drepturile."

VOX "Nu ne sunt plãtite toate drepturile. Nu ne-au fost plãtite integral sâmbetele si duminicile lucrate."

MARIUS SEPI, președinte, SANITAS Alba "Am vorbit deja cu avocatul nostru si o sã actionãm în judecatã spitalul din Aiud."

Conducerea spitalului susține că este obligată să facă aceste reduceri, pentru a nu concedia o parte din angajați.

HOMANA DOMNIȚA, director ec., Spitalul Municipal Aiud "Bugetul de venituri si cheltuieli aprobat a fost la limitele supraviețuirii. Urmare a acestui buget, a trebuit sã nu acordãm tichetele de masã. Diferenta timpului lucrat se va compensa cu timp liber."

În urma închiderii unor spitale din județul Alba, numărul bolnavilor care sosesc la Aiud s-a triplat, însă personalul a rămas același.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2