Date companie
 
 
 
 

Angajatul din Dolj care și-a ucis patronul, arestat preventiv pentru omor calificat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dolj, oi, ucis, politie, patron, angajat, cioban, turma, concediat
 

Bărbatul din Dolj care și-a ucis patronul pentru că îl concediase a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, pentru omor calificat. Crima a avut loc chiar în fața Poliției, în momentul în care victima mergea să-l reclame pe agresor, care-l amenințase în repetate rânduri.

VOX "Îmi făceam griji pentru viața lui, pentru că il amenința de astă toamnă."

Bărbatul ucis avea 60 de ani și era proprietarul unei turme de oi. Ciobanul pe care îl concediase l-a amenințat cu moartea, dacă nu îi dă banii promiși la angajare. Patronul a facut plângere la poliție, iar agenții i-au chemat pe amândoi pentru declarații. Omul abia sosise la secție. În timp ce cauta ceva in portbagaj a fost atacat cu cuțitul de fostul angajat. Polițiștii au sărit să-l ajute, dar era prea târziu.

AMBIANȚĂ "Aici s-a întâmplat."

VOX "Era tăiat aici, la gât. Am văzut polițaiul, pe Florin care îl ținea așa. Nu avea cum altfel. Sângele era grămadă!"

Medicii nu i-au mai putut salva viata bărbatului înjunghiat. Rudele victimei susțin că polițiștii puteau evita nenorocirea.

VOX "Nu trebuia să îi cheme pe amândoi odată. Părerea mea este că era obligația polițistului sa ii faca o perchezitie. Nu mă intereseaza ca face ăla, 10, 15, 20 de ani de pușcărie. Pe tata, care era un om extraordinar de bun, nu-l mai aduce nimeni acasă. Deci, ne-a distrus!"

După ce a fost reținut, agresorul le-a spus procurorilor că proprietarul stânei l-a convins să-și lase serviciul de paznic. În Caracal i-a promis carte de muncă și salariu bun ca cioban, dar nu s-a ținut de cuvânt. Bărbatul riscă acum să stea ani grei după gratii. Patronul ucis a fost condus de familie pe ultimul drum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2