Date companie
 
 
 
 

Angajatul unei case de amanet din Iași și-a înscenat pierderea a 2,5 kilograme de aur

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amanet, aur
 

A furat două kilograme și jumătate de aur de la casa de amanet unde lucra si le-a...amanetat in alta parte! Un ieșean a pus la cale acest plan, pentru a cheltui banii obținuți la jocuri de noroc. Speriat că va fi descoperit de patron, care îi era și naș, bărbatul a alertat autoritățile. El le-a povestit polițiștilor cã a uitat punga cu aur pe capota mașinii.

AMBIANȚĂ angajat: "-Credeți cã-l veți recupera? ..." (intrã în mașina poliției)

Bărbatul era de 8 ani director comercial peste toate cele 20 de case de amanet pe care le deținea nașul său în Iași. Omul trebuia să ducă cele două kilograme și jumătate de aur la curățat, însă datoriile acumulate la jocurile de noroc l-au împins către cazinouri. Ajuns în fața anchetatorilor, bărbatul a început să se bâlbâie.

VOX patronul casei de amanet: "-Angajatul meu este aici. Totul a fost o înscenare. Aurul a fost sustras de el și depus în diferite case de amanet. -A recunoscut? -Da."

VLAD NICUȘOR, patronul unei case de amanet: "La noi cred cã a venit cu vreo jumãtate de kilogram de aur. Nu am fost disponibili sã-i dãm acei 30.000 de lei."

Polițiștii și-au dat rapid seama că totul este o înscenare.

VLAD NICUȘOR, patronul unei case de amanet: "S-a întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de delapidare, iar cercetãrile continuã."

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă. Aurul furat a fost estimat la aproximativ 350 de mii de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2