Date companie
 
 
 
 

ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : verificari, litoral
 

Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie. Înainte de a începe respectivele controale, ANPC s-a întâlnit cu firmele care derulează activități în stațiunile de pe malul Mării Negre. Este vorba de reprezentanți ai industriei hoteliere, ai celor din alimentația publică, ai administratorilor de plaje și ai agențiilor de turism. În acest an comisarii trebuie să verifice și dacă operatorii respectă normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Este o misiune suplimentară, aceea de a se asigura că operatorii economici cunosc noile reglementări impuse de schimbările legislative apărute cu ocazia pandemiei de Covid-19. ANPC explică, într-un comunicat că normele trebuie respectate atât de mediul de afaceri, cât și de turiști, cu atât mai mult cu cât, din cauza crizei medicale mondiale, sezonul turistic estival a început cu întârziere, în țara noastră.


ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

    Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

  • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor ( 11 Septembrie 2020 )

    Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

  • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

    Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

  • Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie ( 30 Mai 2020 )

    Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile.

  • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

    Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2