Date companie
 
 
 
 

Apartament incendiat, la Oradea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, oradea, parcare
 

Un tânăr de 25 de ani a creat panică într-un cartier din Oradea! Acesta și-a incendiat apartamentul în care locuia în chirie împreună cu mama sa, iar mai apoi s-a aruncat de la etajul doi al blocului. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari ale Detașamentului 2 Oradea, precum și echipaje SMURD. Fumul gros produs de incendiu a cuprins întreg blocul de 10 etaje, iar locatarii au fost evacuați. 

"Fumul mergea încolo și pe casa scării era negru, un fum negru de nu vedeai nimic." 

"Căutam variante să mă salvez. Stau la etajul 3 și n-aveam cum să sar de acolo. Efectiv am legat cearceafuri de balcon ca să cobor." 

"Am auzit dărâmături, urlete.. pe urmă fumul de la balcon. Nu puteai să stai în balcon de fum." 

Pe lângă pagubele produse apartamentelor vecinilor, tânărul a mai distrus și mașina unuia dintre locatari. Acesta s-a aruncat de la etajul doi al locuinței sale și a căzut chiar pe un autovehicul din parcare. 

"Mi-a îndoit plafonul, mi-a spart parbrizul. Ați mai avut probleme cu băiatul? Nu, nici măcar nu-l cunosc. M-au anunțat vecinii azi dimineață pe la 6 și după m-a sunat Poliția să vin să dau declarații. Cum vă veți recupera paguba? Nu știu, bună întrebare, am doar asigurarea obligatorie la mașină." 

În urma căzăturii, bărbatul a fost rănit ușor și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, pentru investigații. Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2