Date companie
 
 
 
 

Apartamentul unei bătrâne, distrus de nepot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, jandarmi, agresor
 

A devastat apartamentul bunicii sale, într-un acces de furie! Un tânăr de 24 de ani din Galați a făcut prăpăd în locuința bunicii. Căuta etnobotanice, pe care bănuia că femeia i le-ar fi ascuns. Tânărul a venit însoțit de fratele său și un prieten. Ei au sunat la interfonul blocului, însă, enervați că nu a răspuns nimeni, au luat o rangă, au spart geamul și au intrat în bloc. Ajuns în apartamentul bunicii, tânărul a dărâmat dulapurile, a spart geamurile, o mașină de spălat și vesela din bucătărie, doar-doar va găsi etnobotanicele.

AMBIANȚĂ: "Lasă ca să vedem, sunteți pensionară, nu? Da, sunt pensionară, i-am legănat pe picioare și asta mi-au făcut și asta tot acum a distrus-o tot, și mașina de spălat, aoleu da și mașina e stricată, ia uite ce e aici, vedeți ce pățiți doamnă, creșteți nepoți și ia uitați ce v-a făcut."

Fratele tânărului a încercat să-l liniștească, dar nu a reușit. Zgomotele puternice i-au alarmat pe locatarii care au ieșit imediat pe scara blocului. Oamenii au sunat la 112.

AMBIANȚĂ: "Doamnă, el a distrus și scara aici a spart și geamurile, vecinii sunt disperați, a spart și interfonul și tot."

La fața locului au ajuns jandarmii, care l-au dus pe tânărul agresiv la sediul secției de poliție. Agresorului, cunoscut cu antecedente penale, i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor ( 25 Noiembrie 2019 )

  Este Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. În fiecare an, pe 25 noiembrie, este marcată în toată lumea prin manifestații și acte de condamnare a diverselor forme de violență îndreptate asupra femeilor.

 • Atac cu cuțitul, într-un cinematograf din Timișoara ( 22 Octombrie 2019 )

  Bărbatul care a atacat cu cuțitul doi spectatori, la un cinematograf din Timișoara a fost reținut pentru loviri și alte violențe. Atacatorul, în vîrstă de 36 de ani, este jurist la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță...

 • Atacurile informatice, motiv de îngrijorare în mediul de afaceri ( 3 Octombrie 2019 )

  Posibilitatea unui atac informatic le dă fiori oamenilor de afaceri, dar și angajaților. Peste jumătate dintre companii au înregistrat cel puțin o breșă de securitate, în ultimii 3 ani. Specialiștii avertizează că angajații sunt veriga slabă.

 • Un nou deces, după masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca ( 19 August 2019 )

  COSMINA STOIAN, reporter ”Încă un deces, în urma atacului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca! O femeie, în vârstă de 88 de ani, s-a stins duminică noaptea la Spitalul Floreasca din București, din cauza rănilor suferite.

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2