Date companie
 
 
 
 

Apartamentul unei bătrâne, distrus de nepot

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, jandarmi, agresor
 

A devastat apartamentul bunicii sale, într-un acces de furie! Un tânăr de 24 de ani din Galați a făcut prăpăd în locuința bunicii. Căuta etnobotanice, pe care bănuia că femeia i le-ar fi ascuns. Tânărul a venit însoțit de fratele său și un prieten. Ei au sunat la interfonul blocului, însă, enervați că nu a răspuns nimeni, au luat o rangă, au spart geamul și au intrat în bloc. Ajuns în apartamentul bunicii, tânărul a dărâmat dulapurile, a spart geamurile, o mașină de spălat și vesela din bucătărie, doar-doar va găsi etnobotanicele.

AMBIANȚĂ: "Lasă ca să vedem, sunteți pensionară, nu? Da, sunt pensionară, i-am legănat pe picioare și asta mi-au făcut și asta tot acum a distrus-o tot, și mașina de spălat, aoleu da și mașina e stricată, ia uite ce e aici, vedeți ce pățiți doamnă, creșteți nepoți și ia uitați ce v-a făcut."

Fratele tânărului a încercat să-l liniștească, dar nu a reușit. Zgomotele puternice i-au alarmat pe locatarii care au ieșit imediat pe scara blocului. Oamenii au sunat la 112.

AMBIANȚĂ: "Doamnă, el a distrus și scara aici a spart și geamurile, vecinii sunt disperați, a spart și interfonul și tot."

La fața locului au ajuns jandarmii, care l-au dus pe tânărul agresiv la sediul secției de poliție. Agresorului, cunoscut cu antecedente penale, i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2